VALORS

El valor de tenir valors

El Codi Ètic, impulsat al 2012 de manera pionera a Catalunya, estableix els nostres principis d’actuació i les orientacions necessàries perquè la conducta de tots els membres del club, des de jugadors/es fins a la junta directiva, passant per l’afició i els entrenadors, es regeixi pels valors que subscrivim. La finalitat d’aquesta normativa és promoure i garantir de forma eficaç la pràctica ètica de tots els seus membres, d’acord amb els fonaments d’actuació del club.

 • Responsabilitat

 • Respecte

 • Solidaritat

 • Esforç

 • Compromis

 • Habits Saludables

 • Treball En Equip

 • Honestedat
 • Respecte
 • Responsabilitat
 • Afany de superació
 • Companyonia i treball en equip

Reconeix les errades pròpies i valora l’esforç dels teus companys i companyes, així com dels teus adversaris i adversàries. Accepta la derrota i la victòria amb esportivitat.

Inculca als jugadors i jugadores el respecte als àrbitres i a les regles de joc, amb indicacions i amb la teva pròpia conducta, evitant pràctiques d’engany o paranys.

Acompanya i anima als teus fills/es durant els partits, aplaudint les bones actituds i accions de tots I totes els i les esportistes.

Articles del Codi Ètic

Voluntariat Sant Cugat FC

Recollida d’aliments 

Des del mes de setembre de 2020, el Sant Cugat FC va establir un acord amb Caritas per col·laborar amb l’entitat amb la recollida d’aliments. El segon dissabte de cada mes, es desplaça el nostre equip de voluntaris a dos establiments de la ciutat, al Condis de Coll Favà i al Mercadona de Volpelleres. Durant aquest any, hem col·laborat més de 50 voluntaris i voluntàries i han aconseguit recollir més de 10.000 Kg d’aliments.

CAMPUS SANT CUGAT-ÍNDIA

El Campus Sant Cugat-Índia té l’origen en una iniciativa pionera del nostre club, que al 2013 va formar una aliança solidària amb la Fundación Vicente Ferrer amb l’objectiu d’enviar 11 membres del Sant Cugat FC a formar prop de 200 jugadors i jugadores d’Anantapur en la disciplina del futbol.

La iniciativa va ser tot un èxit, i l’any següent es va repetir el format, aquella vegada amb 13 persones que van viatjar a l’Índia també amb ganes de gaudir d’una experiència vital i esportiva diferent a les habituals.

Tal va ser la potencial projecció d’aquesta empresa que al seu voltant es van articular torneigs i sopars solidaris, i moltes altres iniciatives encaminades a recaptar fons per al projecte.

5 edicions més tard, aquest projecte s’ha consolidat i s’ha estès a altres clubs de Sant Cugat. Actualment, el Sant Cugat FC va a l’Índia acompanyat també del Mira-sol Baco, la UESC i el Qbasket.

180206-campus1
180206-campus5
180206-campus2
180206-campus7

ESI

Esport Solidari Internacional es una fundació privada formada per persones que creuen firmament en la importància de l’esport per ajudar a nens, nenes i joves que viuen en situacions precàries i marginals.

Des de fa 14 anys, el Sant Cugat FC col·labora anualment fent una recollida anual de material i roba esportiva i donant-la a la fundació. L’any 2020, es van enviar més de 100 kg.