Després de l’èxit total de la Presentació Oficial del club, la pilota torna a agafar el protagonisme al Sant Cugat F.C. amb dos partits plens de possibilitats d’obtenir el tresor dels tres punts pels nostres Primers Equips.

El Masculí juga a casa, dissabte a les 17:30h contra el Tàrrega. Un duel on els d’Eric Chalamanch volen deixar enrere les tres derrotes consecutives acumulades des de la jornada 2 fins la 4, i mantenir les bones sensacions del darrer cap de setmana contra la U.D. San Mauro. A més, el duel contra els lleidatans és l’ocasió perfecta per enganxar, de nou, l’afició vermell-i-negra a les graderies del Tubau.

‘Chala’, segur de la victòria
De cara a l’enfrontament de dissabte, el tècnic santcugatenc assegura que “si mostrem la nostra millor versió com a equip, traurem els tres punts i començarem a escalar posicions a la classificació”. El Míster creu que el duel contra el Tàrrega és “el moment idoni per refermar les bones sensacions de joc i donar el plus necessari per canviar una dinàmica negativa de resultats en una de positiva”. De fet, ‘Chala’ està convençut que “quan comencem a guanyar, jugadors i staff estem preparats per no aturar-nos en cap moment”. Ara bé, convertir la ZEM Jaume Tubau en un fortí és cosa de tots, per això el capità del vaixell demana a l’afició “que vingui a donar-nos suport. Entre tots tirarem el projecte endavant”.

El SantCu Masculí és 14è a la taula del grup 2 de Primera Catalana amb 3 punts, mentre el Tàrrega ocupa la 4ª plaça amb 7 punts.


Pel que fa al Femení, diumenge a les 18:15h visita el camp del Santa Susanna. Un desplaçament complicat i que sens dubte obligarà les de Juli Garcia a treure tot el seu potencial ofensiu i defensiu.

Les vermell-i-negres arriben el partit en una dinàmica molt positiva, acumulant dues victòries consecutives i unes sensacions sobre el terreny de joc que comencen a cridar l’atenció de la resta d’equips de Preferent. El duel, però, no serà gens senzill, i és que les maresmenques encara no han perdut al seu estadi, acostumades com estan a les reduïdes dimensions del mateix.

Fotografia d’equip del Femení del SantCu // Sant Cugat F.C.

L’equip, preparat pel repte
Per afrontar aquesta 6ª jornada de competició, Juli Garcia creu que el partit serà una “lluita constant per intentar dominar la pilota i imposar el model de joc”. Tot i jugar al camp “més petit de la categoria”, el Santa Susanna intenta sortir des del darrere. Això, explica la Míster, obligarà a “donar molta importància a la pressió post pèrdua, així com a tenir ritme i ser molt insistents amb la pilota”. Les dimensions del terreny de joc provocaran que “qualsevol error faci passar factura a tots dos equips”. Per això, Juli confia en la bona dinàmica i en el nivell de les jugadores santcugatenques per aconseguir “seguir sumant de tres en tres”.

El SantCu Femení està en 2ª posició a la taula amb 12 punts, a un del líder el Levante las Planas ‘B’. Per la seva part, el Santa Susanna és el 13è classificat amb 4 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat