El Sant Cugat F.C. ha fet aquest dijous 12 d’octubre la seva Presentació Oficial de la temporada 2023-24. Una presentació que ha tornat a omplir de gom a gom les graderies i la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Amb el lema #ATotaVela, l’acte ha demostrat que el SantCu és un club on es pot somiar amb arribar el més amunt possible a través del futbol, i de fer-ho amb els valors vermell-i-negres per bandera.

Un tresor, el SantCu, que tothom vol descobrir i gaudir. Els 52 equips, 850 futbolistes i les respectives famílies han protagonitzat una Presentació on hem vist un vaixell pirata navegar per la gespa del Tubau, hem revolucionat les instal·lacions veient personal del SantCu volar, i s’ha entregat el Premi a Personatge SantCu 2023 a Marisol Blesa, administrativa del club, per “una vida sencera dedicada al Sant Cugat F.C.”.

El SantCu, un club orgullós
A les primeres etapes de l’aventura pirata d’aquesta tarda al Tubau, el President del club, Llorenç Santasusagna, ha assegurat que “és un orgull formar part d’una entitat formativa i amb uns valors tan grans. Som una referència pel futbol català i per la pròpia Federació”. El President ha agraït a tothom per “ser del SantCu i tenir aquest sentit de pertinença del club”.

El futbol femení i un nou camp de F7
El President ha aprofitat la prsència de la regidora de cultura i esports de l’Ajuntament, la Sra. Núria Escamilla; per demanar la renovació del camp de F7, que actualment no està en les condicions òptimes per acollir els entrenaments i partits del gran nombre d’equips del Sant Cugat. La regidora ha recollit la petició i ha assegurat que “estem treballant en un projecte, i si tot va bé, el proper estiu farem la reforma del camp”.

A més, Escamilla ha reconegut la tasca “formativa” del SantCu, “la seva centenària història” i ha posat el focus en la feina feta en la promoció del futbol femení: “quan molts clubs, de la ciutat i de Catalunya, comencen a anar, el Sant Cugat ja ha anat i tornat en molts aspectes”.

Entrega de samarretes a les autoritats presents // Sant Cugat F.C.

En acabat, el President Santasusagna, ha entregat una samarreta del Sant Cugat F.C. tant a la regidora com al delegat del Vallès de la Federació Catalana de Futbol, Jacobo Doménech; als presidents de les entitats solidàries Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado, Fundació DAMM, Ramon Agenjo, i Fundació Egala, Jaume Garcia; i a la vicepresidenta de Creu Roja a Sant Cugat, Rosa Maria Calvo.

Durant la Presentació, s’ha fet un repàs a les diferents iniciatives solidàries i socials del SantCu, amb especial èmfasi en la creació, de la mà de la Fundació Egala, de l’Escola de Futbol Sant Cugat-Boulembou, al Senegal, en ple cor de l’Àfrica.

Patrocinadors de la temporada 2023-24 // Sant Cugat F.C.

Des del Sant Cugat F.C. volem agrair la feina de tots els i les treballadores del club que han fet possible la presentació, així com als nostres patrocinadors i col·laboradors per acompanyar-nos any rere any en aquesta aventura.

PS: Properament podreu trobar l’enllaç de Televisió de Sant Cugat per recuperar la Presentació íntegra.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat