Nacho Díaz Casanova tanca la seva etapa com a entrenador del Primer Equip Femení del Sant Cugat F.C. Després de dues temporades com a capità de la nau, Coordinació Esportiva i Junta Directiva han decidit posar punt i final a la relació.

Nacho Casanova ha aconseguit que el Primer Equip Femení es converteixi en un referent no només de la secció Femení, sinó també de tot el club. Aquesta temporada ha lluitat fins pràcticament l’últim moment per l’ascens a Primera Divisió Nacional. Un objectiu que no s’ha acabat assolint, però que la feina feta per Nacho i tot el seu staff tècnic ha servit per posar les bases d’un projecte que, a mig i llarg termini, té molt de recorregut.

Nacho Casanova dirigeix el partit del Femení vs Girona a Montilivi // Sant Cugat F.C.

A més, Nacho ha fet gala d’una aposta decidida per jugadores joves de la casa. Més enllà de les veteranes de l’equip, que han estat les encarregades de “tirar del carro” durant la temporada, les aparicions de futbolistes en edat juvenil com Kiki o Berta Pujadas han sigut algunes de les notícies positives de la temporada.

Per tot plegat, la Junta Directiva del Sant Cugat F.C. vol agrair a Nacho Díaz Casanova la seva feina i professionalitat durant aquests dos darrers anys.

Els propers dies, el club farà oficial el relleu a la banqueta del Primer Equip Femení.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat