Remuntada i victòria (1 – 2) de molt valor del Primer Equip Femení del Sant Cugat F.C. dissabte a la tarda. El Mpal. de La Roca del Vallès va ser l’escenari on les de Nacho Casanova van demostrar, una jornada més, que volen somiar amb l’ascens fins l’última jornada de competició.

Un partit on la protagonista va ser del tot inesperada: Berta Pujadas, jugadora del Juvenil Femení i amb només 15 anys d’edat va anotar un doblet pràcticament consecutiu per capgirar el marcador i donar ales a les santcugatenques. I és que el duel començava a posar-se molt costa amunt. La Roca Penya Blanc Blava s’avançava al 8′ de partit amb un xut des de la frontal que entrava llepant el pal llarg de la porteria de Houda. Fins al descans, les vermell-i-negres no van saber concretar les poques ocasions de les que van gaudir sobre la gespa.

Acció del partit del Primer Equip Femení vs La Roca // Sant Cugat F.C.

A la represa, el SantCu tornava a la càrrega amb la intenció de completar l’#OperacioRemuntada fos com fos, i així va ser. Al 61′, una assistència (una més) de Lu cap a la juvenil Berta acabava al fons de la xarxa després d’un xut ras al segon pal. I dos minuts després, al 63′ de partit, Berta Pujadas signava el seu doblet després d’una assistència de Marta Feliu. La mitja hora que quedava de partit, les de Nacho Casanova van ser capaces d’aguantar el marcador i tancar una primera volta de Fase d’Ascens sense perdre cap partit.

Ara, el Sant Cugat es consolida en la 2ª posició amb 51 punts, a 4 de l’Igualada que va vèncer (0 – 1) en el seu duel directe contra l’AEM Lleida. La propera parada d’aquesta aventura de lluita per l’ascens serà diumenge 23 d’abril, a les 12h, al Mpal. de les Fontetes de Cerdanyola. Derbi vallesà per seguir somiant!

Per la seva part, el Primer Equip Masculí no va poder passar de l’empat 1 – 1 a casa contra la Unificació Llefià. Els d’Oriol Alcázar ho van intentar de totes les maneres possibles, però la victòria es va resistir en un partit que era vital de necessitat per mantenir les opcions d’ascens a SuperLliga.

Onze inicial del Primer Equip Masculí vs Unificació Llefià // Sant Cugat F.C.

Els vermell-i-negres van completar un bon partit, però el poc encert en els metres finals va marcar l’evolució del matx. A la primera meitat, la igualtat va ser la nota dominant entre tots dos conjunts. A la segona part, però, el SantCu sortia amb una marxa més a la cerca i captura d’un gol que donés avantatge al marcador. De tant buscar-lo, al final el van trobar. Al minut 72′, el ’10’ de la casa, Guillem Benet, s’inventava una jugada en zona de mig camp i tres quarts per obrir la pilota cap a l’esquerra. Allà, un altre jugador 100% #MadeInSantCu, Martí Garcia, feia una centrada al primer pal que s’anava tancant. Va ser el mateix Benet qui, amb el casc màgic que porta des de fa unes jornades, rematava amb potència i enviava la pilota al fons de la xarxa.

L’alegria, però, va durar ben poc a la ZEM Jaume Tubau. Al 77′, el Llefià empatava després d’una centrada rasa des de línia de fons. Amb l’empat al marcador, el Sant Cugat ho tornaria a intentar, però el segon gol no arribaria. Un empat amarg però que, amb la combinació de resultats de la resta de partits de la jornada, no varia la distància amb la zona d’accés a SuperLliga.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J24

Ara, el Sant Cugat és 9è a la taula amb 34 punts, i es manté a només tres de la 5ª posició que marca l’accés. En aquesta lluita per ser en una de les dues últimes places per competir l’any vinent a la SuperLliga hi ha 7 equips en tot just 5 punts de marge. Els d’Oriol Alcázar afronten ara 6 autèntiques finals fins a final de temporada. La primera, dissabte 22 d’abril, a les 17h, a camp del Balaguer, avantpenúltim classificat amb 17 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat