Victòria i derrota a la doble ració de futbol SantCu de dissabte tarda.

El Primer Equip Femení va remuntar a l’Olímpic de Terrassa per acabar-se enduent el partit per 2 – 3 i situar-se ja en tercera posició a la Fase d’Ascens.

Les de Nacho Casanova van aconseguir una remuntada agònica en un duel que va fer treure les jugadores vermell-i-negres el màxim del seu potencial futbolístic i mental. Al descans, el marcador reflectia un 2 – 0 local que no podia, de cap manera, acabar amb el mateix resultat al final del partit. El SantCu va posar-se mans a l’obra i va treure un caràcter que ja ha demostrat durant la majoria de jornades d’aquesta Fase d’Ascens. Al 64′, Ari Forment reduïa distàncies des del punt de penal. La ‘9’ santcugatenca nivellaria el partit, de nou, des dels 11 metres tres minuts després, al 67′. I quan tot semblava que hi hauria repartiment de punts, al temps d’afegit un servei de cantonada al segon pal acabava amb l’afició del SantCu embogint amb la rematada de cap de Lucía Cirami.

Tres punts que serveixen per situar-se en tercera posició de la Fase d’Ascens amb 45 punts, a només 4 de l’Igualada, que va tornar a guanyar després de la seva derrota a la ZEM Jaume Tubau. Diumenge 2 d’abril, a les 16h, partidàs al temple. Sant Cugat F.C. – AEM Lleida. O el que és el mateix: terceres contra segones classificades. Jornada absolutament clau per copsar les aspiracions reals d’aquest equip que, si una cosa ha deixat ben clara, és que mai deixa de lluitar i somiar.

El Primer Equip Masculí va perdre sorprenentment 1 – 3 a casa contra el Tàrrega. Els d’Oriol Alcázar no van saber mantenir la ratxa de quatre victòries consecutives com a locals, i van veure com el penúltim classificat li remuntava el partit sense poder-hi fer res.

Àngel Pomar avançaca els vermell-i-negres al 22′ de partit en una definició de davanter centre a la frontal de l’àrea. El resultat era favorable als locals, però el joc no acabava de convèncer. Tot i això, els visitants no tenien ocasions de perill. Tot va canviar al 57′, quan una errada puntual va propiciar l’empat dels lleidatans. Ja als minuts finals del duel, al 82′, el Tàrrega donava la volta al marcador amb un gol d’estratègia. El SantCu no deixava d’intentar-ho, i fins i tot es va estavellar una pilota al travesser, però al 89′ de partit arribaria la sentència visitant que deixava bocabadat a tothom.

Tot i la derrota, el SantCu segueix a tot just dos punts de les posicions d’ascens a SuperLliga. Amb 32 punts, el Primer Equip Masculí és 8è a la taula del grup 2 de Primera Catalana. Diumenge 2 d’abril, a les 12h, visita el Mpal. Feliu i Codina per enfrontar-se a l’Horta. Tres punts vitals per marxar d’aturada de Setmana Santa amb bones sensacions i el més a prop possible de l’objectiu.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat