Diumenge de victòria i empat treballadíssims del Primer Equip Femení i Masculí.

Les de Nacho Casanova van imposar-se per 1 – 0 a un Igualada que havia guanyat els tres primers partits de la Fase d’Ascens. Un duel de tu a tu i on les vermell-i-negres van saber patir quan tocava, i dominar quan podien.

A la primera meitat, els 20′ minuts inicials van ser de poc domini clar, però amb el joc més focalitzat en zona d’atac de les visitants. No obstant, Laura Sesé va estar a punt d’obrir el marcador al 5′ però no va aconseguir arribar a la rematada a la frontal de la petita. Va ser al 28′ quan la mateixa Sesé va decantar el partit amb una acció magistral per banda. Barret de primeres i d’esperó, centrada tensa al punt de penal i apareix, com gairebé sempre, Eli Romero per guanyar la partida a la defensa rival i enviar la pilota al fons de la xarxa.

Celebració del gol d’Eli Romero // Sant Cugat F.C.

Des d’aleshores i fins al descans, el SantCu va gaudir d’ocasions per augmentar la distància al marcador a peus de la mateixa Eli, Sesé i també Lu, que a punt va estar de completar una obra mestra dins l’àrea, també amb barret inclós.

No va ser així i a la segona meitat les vermell-i-negres van saber mantenir el resultat i deixar la porteria a zero davant les líders de la Fase d’Ascens. Amb aquesta victòria, el Primer Equip Femení és 4rt a la classificació amb 42 punts, a quatre de l’Igualada que es queda amb 46. Dissabte 25, a les 19:30h, visita a l’Estadi Olímpic per efontar-se al Terrassa, que és cuer amb 30 punts.

Pel que fa al Primer Equip Masculí, empat 0 – 0 contra el San Mauro. Tots dos equips es jugaven acabar la jornada dins de les posicions d’accés a SuperLliga, i la tensió i importància del duel va quedar clar en els 90′ minuts de joc.

Els d’Oriol Alcázar van gaudir d’algunes ocasions per avançar-se, però no van estar encertats de cara a porteria. Els locals també van tenir acostaments a la porteria defensada per Suly, però la defensa vermell-i-negra va mostrar molta solidesa i convenciment per treure, com a mínim, un punt de la visita al Mpal. de Santa Margarida de Montbui.

Onze inicial vs San Mauro // Sant Cugat F.C.

Una jornada on tornaven a la titularitat futbolistes importants com Jordi Rodríguez, Raül Manso o Guillem Benet (primer onze inicial des que va reaparèixer de la lesió als creuats). Un partit, també, on l’equip volia dedicar-li com fos la victòria a Ruy Gama, que recentment ha estat pare per primera vegada, i a Àngel Pomar, que va ser baixa per motius familiars.

Tot i això, l’empat deixa el Sant Cugat en 6a posició amb 32 punts, empatat precisament amb el San Mauro però amb el ‘goal average’ favorable. Els vermell-i-negres estan tot just a un punt de les posicions d’ascens a SuperLliga. Dissabte, a les 18h, oportunitat d’or a la ZEM Jaume Tubau contra el Tàrrega, penúltim classificat amb tot just 13 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat