Aquest cap de setmana, els dos bucs insígnia del Sant Cugat tenen una única missió: guanyar, guanyar i guanyar.

El Primer Equip Masculí rep dissabte a les 18h a la Pirinaica al Jaume Tubau. Els d’Oriol Alcázar acumulen dues victòries consecutives a casa i, amb l’ajuda de l’afició, de ben segur que farà tot el possible per mantenir aquesta ratxa com a locals. A més, l’equip voldrà refer-se de la millor manera de les sensacions i el joc ofert diumenge passat a camp de l’Igualada (1 – 0). El duel, però, no serà gens senzill pels futbolistes vermell-i-negres. Els bagencs encadenen dos partits seguits guanyats i un altre d’empatat, i contra rivals complicats com l’Atlètic Lleida (2 – 2) o el Turó la Peira (0 – 2).

Celebració d’un dels gols del Sant Cugat – Rubí // Aina Villares

A més, el SantCu ja sap com se les gasten els visitants. Al partit d’anada, el resultat va ser d’empat 2 – 2, però fins a sis minuts del final no es va aconseguir el gol de la igualada, obra del caçador de dianes Mario Manso. De fet, els d’Oriol Alcázar s’havien avançat al marcador de la mà de Marc Casares, però la Pirinaica havia aconseguit remuntar el partit després de l’expulsió per doble groga de Ruy Gama.

El Primer Equip Masculí és ara mateix 8è a la classificació amb 28 punts, a només tres de les posicions que donen accés a la SuperLliga Catalana. Per la seva part, la Pirinaica és 11ª amb 24 punts.

El Primer Equip Femení repeteix jornada a domicili. Diumenge a les 16h visita el camp del Porqueres. Les de Nacho Casanova estan immerses en plena Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional, i cada punt valdrà el seu pes en or.

Després de l’experiència inoblidable a Montilivi, amb l’empat 2 – 2 contra el Girona, les vermell-i-negres tornaran a la “realitat” dels camps de gespa artificial davant un Porqueres que necessita tornar a sumar punts després d’encadenar una derrota i un empat en l’inici d’aquesta Fase d’Ascens. De fet, les del Pla de l’Estany van acabar la Fase Regular al subgrup 1.A imbatudes, i compten amb una de les defenses més contundents de tota la categoria.

Acció del partit Girona – Sant Cugat a Montilivi // Aina Villares

Tot i la dificultat del repte, el SantCu afronta el desplaçament convençuda del joc a desplegar i disposades a polir aquells aspectes del joc i de la concentració que les han fet haver de remuntar als últims minuts els dos partits de les dues primeres jornades d’aquesta fase final de la temporada.

Actualment, el Primer Equip Femení és 4rt a la classificació amb 38 punts, mentre el Porqueres ocupa la 2a posició amb 47 punts. Són l’equip amb més puntuació però segones per coeficient.

L’explicació és senzilla:
Aquesta Fase d’Ascens es regeix pel coeficient de punts aconseguits/partits disputats. Els equips del subgrup 1.B, on hi era el SantCu, tenen 2 partits menys perquè l’Hospitalet va retirar-se de la competició.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat