Cap de setmana d’allò més intens el que ens espera dissabte i diumenge a la ZEM Jaume Tubau! Una setmana després del IX Torneig Solidari de Carnestoltes, la Lliga torna a protagonitzar els dies de partit.

El Primer Equip Masculí disputa una autèntica final. Dissabte, a les 18h, el Rubí visita el Tubau en un derbi que es promet apassionant. Els d’Oriol Alcázar necessiten sumar per seguir enganxats al vagó capdavanter de la classificació. I ho ha de fer davant d’un dels equips més en forma de tot el grup 2 de Primera Catalana. Els vallesans són 3rs amb 35 punts, mentre els vermell-i-negres ocupen la 8ª posició amb 25. A l’anada, al Mpal. de Can Rosés, els 3 punts es van quedar a Rubí per 4 – 2 (doblet de Jordi Rodríguez amb gol de mig camp inclós) en un duel on els aleshores locals van demostrar estar en millor estat de forma. Aquest dissabte, però, el SantCu juga a casa, vol encadenar la tercera victòria consecutiva a casa (5 – 4 vs. Martinenc i 3 – 0 vs. Alpicat)… i amb el suport de l’afició i dels Supporters ja sabem que tot és possible! El duel del Primer Equip Masculí, per cert, tindrà uns teloners de luxe amb el partit del Filial Masculí contra el Can Trias (15:30h). Els d’Eric Chalamanch estan en plena cursa per lluitar per l’ascens a Segona Catalana.

Celebració del Primer Equip Masculí després de guanyar a l’Alpicat // Ismael

Diumenge, a les 18h, el Primer Equip Femení comença la Fase d’Ascens amb un derbi contra el Cerdanyola. El Jaume Tubau serà l’escenari de l’inici d’aquesta lluita aferrissada per aconseguir pujar a Primera Divisió Nacional. Les de Nacho Casanova fa un mes que no competeixen, però han seguit entrenant i mantenint el to físic i futbolístic per arribar el més preparades possibles a aquesta fase de la competició. El Sant Cugat arrenca el segon tram de temporada amb 34 punts acumulats, i fins al mes de juny s‘enfrontarà, a més del Cerdanyola, al Porqueres, l’AEM Lleida, Igualada, Roca Penya Blanc i Blava, Girona i Terrassa. El calendari complet de la Fase d’Ascens el podeu recuperar aquí mateix, al web del SantCu.

Celebració del Primer Equip Femení després de guanyar al Pallejà // Aina Villares

Tots dos Primers Equips necessitaran, més que mai, el suport de l’afició i de la família vermell-i-negra per lluitar pels objectius d’uns i altres. Aquests no son precisament petits… l’ascens, entre cella i cella de tots dos conjunts. Som-hi, SantCu!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat