La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari des del 26 de febrer fins al primer cap de setmana de juny on el Primer Equip Femení intentarà assolir l’ascens de categoria a Primera Divisió Nacional.

Les jugadores de Nacho Casanova debutaran a casa, diumenge 26 a les 16h, contra el Cerdanyola del Vallès. Un derbi vallesà només arrencar per tornar a agafar el ritme de competició. Des d’aleshores i fins al juny, 14 jornades per intentar guanyar la resta de rivals i situar-se com l’equip amb més punts de tots. Només hi haurà una jornada de descans, la del cap de setmana del 8 i 9 d’abril, coincidint amb Setmana Santa.

El Sant Cugat ha sumat 34 punts a la Primera Fase del campionat. En aquest segon tram se les veurà amb el Porqueres (46 punts), AEM Lleida (37), Igualada (37), Roca Penya Blanc i Blava (35), Girona (34), Cerdanyola (33) i Terrassa (28).

Aquest serà el calendari complet de les futbolistes vermell-i-negres.

L’equip necessitarà el suport de tota la família del SantCu per lluitar per l’objectiu.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat