El primer femení de futbol de la història del Sant Cugat F.C. i del municipi ha estat guardonat amb el Premi Sant Cugat de l’any 2021, quan es van complir 50 anys de la creació d’aquest equip pioner. 

La gala d’entrega de Premis es va celebrar a l’Auditori de Sant Cugat, escenari de luxe per a la I Edició dels Premis Sant Cugat. Van recollir el guardó el President del SantCu, Llorenç Santasusagna; la Directiva responsable de Futbol Femení, Mari Carmen Torres; una de les primeres jugadores de vermell-i-negres, Neus Vilardebó; i la futbolista més jove en vestir la samarreta del SantCu, Llibertat Ortega.

Santasusagna va reivindicar l’esport femení com a punta de llança de l’esport de la ciutat, i va reclamar més espai a la ZEM Jaume Tubau per poder garantir que tots els equips femenins i masculins del club poden entrenar i jugar els seus partits en les millors condicions. Una petició que va rebre l’ovació unànime del públic assistent.

Des del Sant Cugat F.C. agraïm profundament el reconeixement, i donem l’enhorabona a la resta de premiats. Tots junts fem una Sant Cugat més gran i pròspera!

Foto de família de tots els guardonats // Ajuntament de Sant Cugat

#SomVermelliNegres

#SomelSantCugat