Presentem l’estructura de l’Àrea Esportiva del Sant Cugat F.C. per a la temporada 2024-25.

Oriol Alcázar torna al SantCu com a Secretari Tècnic

Miki Rega agafa el rol de Coordinador de F11, que compaginarà amb les tasques d’entrenador del Juvenil ‘A’ Masculí a Lliga Nacional.

Joel Bravo continua com a Coordinador de F7, compaginant el càrrec amb les tasques d’entrenador del Primer Equip Masculí a Primera Catalana.

Tono Cadevall continua com a Coordinador de Futbol Femení, que compaginarà amb les tasques d’entrenador del Juvenil ‘A’ Femení a Preferent.

Oriol Alcázar coordinarà el dia a dia esportiu del club, juntament amb els Coordinadors de les tres etapes formatives. Serà l’enllaç amb la Junta Directiva i la Comissió Esportiva del club. És la tercera etapa al SantCu, després del seu pas com a jugador, i després com a entrenador del Primer Equip Masculí les temporades 21-22 i 22-23.

Miki Rega, fins ara responsable de l’etapa de Cadet, agafa el relleu de Jaume Pascual en la Coordinació de F11, alhora que torna a les banquetes després d’un any. Miki va ser l’encarregat de signar una temporada històrica amb el Cadet ‘A’ Masculí, competint a la part alta de Divisió d’Honor i disputant la Copa Catalunya 22-23 per primera vegada a la història.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat