Raul Raposo és el nou entrenador del Primer Equip Femení del Sant Cugat F.C.

La Coordinació de Futbol Femení, amb Tono Cadevall al capdavant, juntament amb la Comissió Esportiva i la Junta Directiva han decidit apostar per Raposo. L’entrenador arriba al SantCu després del seu pas pel Cerdanyola F.C. i ho fa amb l’objectiu de lluitar per les posicions capdavanteres de Preferent.

El Míster ja coneix el club, les instal•lacions i realitza aquests dies els primers entrenaments amb la plantilla.

En la seva presentació, el tècnic destaca que “tenim molta ambició i moltes ganes de començar a treballar. Estem en un club estable, que aposta fermament pel futbol femení i que creix dia a dia”. Raul assegura que “tant la plantilla com el cos tècnic estem convençuts que podrem competir al màxim nivell per ser un equip a batre en lliga”.

Benvingut al Tubau, Raul!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat