Jaume Pascual no continuarà com a Secretari Tècnic i Coordinador de F11 del Sant Cugat F.C. la temporada vinent.
Després de 23 anys al club, on hi arriba l’any 2001 com a jugador, amb el pas de les temporades ha compaginat posar-se les botes amb començar la seva trajectòria a les banquetes, que més tard l’han portat a fer de coordinador i, en darrer terme, secretari tècnic de l’entitat. Ara, Pascu empren un nou repte, en aquest cas al futbol professional.
Des del Sant Cugat F.C. no podem fer més que agrair tot el seu esforç, dedicació i passió amb el que ha defensat els interessos del club. De la seva mà, l’etapa de F11 del futbol base s’ha convertit en referència arreu de Catalunya, no només pel que fa a model d’entrenaments i metodologia, sinó també amb l’assoliment de les màximes categories del futbol català.
No només s’ha consolidat els diferents equips ‘A’ a les màximes divisions de cada etapa, sinó que conjunts com el Cadet ‘B’ i ‘C’ han assolit la permanència a Preferent, així com l’Infantil ‘B’. Menció especial en l’ascens històric del Juvenil ‘A’ a Lliga Nacional, fent que per primera vegada el SantCu competeixi en una lliga de caràcter estatal.
En nom de la Junta Directiva i de tot el club, el President Llorenç Santasusagna vol traslladar a Pascu el “més profund agraïment per tota la feina feta els últims anys, sent l’exemple perfecte del que representa el sentiment vermell-i-negre”. Santasusagna reconeix que “trobarem a faltar el Jaume, no només pel que ens dóna esportivament sinó a nivell humà, sent una persona extraordinària que ha fet més gran el que coneixem com a Família SantCu”.
Pascu deixa records inesborrables, i una cantera de jugadors i entrenadors 100% #MadeInSantCu que seguiran fent gran el projecte.
Gràcies, Pascu! Et desitgem tota la sort i encerts en la teva nova etapa. El SantCu i el Tubau sempre serà casa teva, i tu sempre seràs un dels nostres!
Els propers dies, el club informarà sobre la nova estructura de l’Àrea Esportiva.
#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat