Joel Bravo és el nou entrenador del Primer Equip Masculí del Sant Cugat F.C. per a la temporada 2024-25. 

La Comissió Esportiva i la Junta Directiva del club aposta per un entrenador format a la casa, que té els valors del SantCu completament integrats en el seu dia a dia i en la metodologia d’entrenaments.

Bravo va defensar la samarreta vermell-i-negra com a jugador del Filial Masculí. A la mateixa hora, començava la seva trajectòria a les banquetes. Des d’aleshores, 9 temporades on ha estat entrenador a totes les categories formatives, des d’Aleví fins a Juvenil, sent també durant tres temporades 2n entrenador del Primer Equip Masculí, primer dins del staff de Joan Garcia i, posteriorment, del d’Oriol Alcázar.

Entre els èxits de Joel Bravo, tres ascensos: Cadet ‘A’ de Preferent a Divisió d’Honor (20-21), Cadet ‘C’ de Primera a Preferent (22-23) i, per últim, l’històric Campionat de Lliga de Preferent i ascens del Juvenil ‘A’ a Lliga Nacional per a la 2024-25. Com a resultat d’aquest rendiment, els darrers anys el Sant Cugat F.C. forma cada vegada més jugadors que desperten l’interès dels equips més importants de Catalunya i, també, de l’Estat espanyol.

Joel Bravo, dirigint un partit del Juvenil ‘A’ // Aina Villares

En declaracions als mitjans del club, Joel Bravo reconeix que “ser l’entrenador del Primer Equip del SantCu és un somni acomplert, i el premi a la feina feta durant els darrers anys a la base del club”. El Míster agraeix “la confiança de tots els responsables de l’entitat en la meva persona”, i assegura que “ja estem treballant per formar un equip amb garanties, que estigui preparat per jugar al futbol que volem i que tingui l’ambició de lluitar per les primeres posicions de la lliga”.

Bravo, un dels nostres
La Junta Directiva i la direcció esportiva considera clau el grau de coneixement de Joel Bravo dels jugadors de la casa, i especialment la confiança i ascendència que té en aquells futbolistes que encaren la darrera etapa formativa abans de fer el salt al futbol amateur. Se li valora la capacitat per transmetre la metodologia i els conceptes de joc, i es confia plenament en la seva ambició per a aconseguir els objectius competitius que es marca el club.

Joel Bravo i el cos tècnic del Juvenil ‘A’ celebren l’Ascens a Lliga Nacional // Aina Villares

Els propers dies, el club i Joel Bravo tancaran definitivament els noms i l’estructura tècnica del Primer Equip Masculí per a la temporada 2024-25.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat