El Cadet ‘A’ i el Juvenil ‘A’ Masculins van caure als Quarts de Final de la Copa Catalunya competint i defensant els colors i els valors del Sant Cugat F.C. amb orgull i passió fins al xiulet final.

El Juvenil ‘A’ va perdre a la tanda de penals contra el Nàstic de Tarragona després d’empatar 1 – 1 durant el temps reglamentari. El partit es va disputar al Nou Estadi, camp on juga habitualment el Primer Equip dels tarragonins. Un escenari de luxe per a un partit vibrant, ple d’ocasions i on la igualtat va ser màxima entre tots dos conjunts. El SantCu de Joel Bravo va ser capaç de competir de tu a tu davant un equip que ha assolit l’ascens a Divisió d’Honor, la màxima categoria del futbol base català i espanyol. I, el més important de tot, ho va fer amb una nodrida representació vermell-i-negra a les graderies del Nou Estadi.

Afició i Juvenil ‘A’, foses en un de sol // Aina Villares

El Cadet ‘A’ va fregar la gesta contra el Cornellà però va acabar caient per 2 – 1 en un partit que no va deixar pràcticament temps per a respirar als jugadors, als entrenadors i als aficionats que omplien el Mpal. de Cornellà de Llobregat. Gran enfrontament el que ens van regalar, on tots dos van anar a per la victòria i on els de Kevin Catalan van deixar el pavelló més que alt, demostrant que el SantCu ja és un dels millors clubs de Catalunya de la categoria.

Instant del partit entre Cornellà i Sant Cugat F.C. // Aina Villares

Tot i no passar de ronda, el Club vol agrair públicament a TOTS els membres de Cadet ‘A’ i Juvenil ‘A’ la seva entrega, passió i dedicació amb el Sant Cugat F.C. i amb el futbol. És un orgull per a l’entitat veure com el SantCu pot competir al més alt dels nivells, i fer-ho de tu a tu amb els millors clubs del país.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat