Arribem als últims revolts de la competició oficial amb una jornada on no hi haurà activitat dels Primers Equips a la ZEM Jaume Tubau. Dos desplaçaments per continuar mirant cap amunt a la classificació i per acabar l’any amb les millors sensacions possibles.

El SantCu Masculí visita diumenge, a les 18h, l’Artesa de Segre. Duel directe per mantenir-se a la part alta de la taula, i consolidar la 6ª posició actual al grup 2 de Primera Catalana. Els d’Eric Chalamanch afronten el penúltim partit de la temporada amb l’objectiu de sumar una nova victòria i tancar una trajectòria de tres mesos sense conèixer la derrota fora del Tubau. Ens hem de remuntar a la jornada 18 per trobar l’última desfeta com a visitant (4 – 2 contra el Sant Joan de Montcada). Des d’aleshores, 3 victòries i 1 empat, precisament dos dels partits guanyats a terres lleidatanes (contra Tàrrega i Borges Blanques).

Imatge d’arxiu durant el duel vs Igualada // C.F. Igualada

Per la seva part, l’Artesa de Segre encadena 4 victòries consecutives, i també ha signat la permanència a Primera Catalana en la darrera jornada. I sens dubte que, tot i no jugar-se res més enllà de quedar més o menys amunt a la taula, tindran l’espina clavada de la golejada que van rebre per 4 – 0 quan ens van visitar a la 14ª jornada d’aquest any.

Gaudir del camí
L’equip afronta el darrer desplaçament de l’any “sabent que serà un partit molt complicat, on haurem de mostrar una vegada més la nostra millor versió” per deixar el Sant Cugat F.C. “en les posicions d’honor de la categoria, allà on mereix estar”. El SantCu s’enfronta a “un equip molt sòlid defensivament, que permet poques ocasions de gol en contra”, explica Chala. Per això, caldrà mostrar “ambició i determinació per aprofitar els espais que arribem a generar, i sobretot gaudir de jugar a futbol”.

El SantCu Masculí és 6è a la classificació amb 40 punts, mentre l’Artesa de Segre ocupa la 9ª plaça amb 38 punts.


El SantCu Femení visita, diumenge a les 18:30h, el Pallejà. Un partit on les de Rubén Hurtado tenen un doble objectiu: aconseguir la victòria fora del Tubau després de tres desplaçaments sense fer-ho (2 empats i 1 derrota), i deixar enrere una ‘mini’ ratxa de dos partits seguits sense guanyar.

Al davant, unes rivals que fa setmanes que tenen la salvació signada, que no tenen possibilitats d’ascens però que són un dels equips més forts quan juguen de local. Per la nostra part, després d’encadenar una dinàmica de una derrota en les darreres 9 jornades, volem millorar aquests números tornant a casa diumenge al vespre amb els 3 punts a la butxaca i, de pas, amb el ‘goal average’ particular favorable (l’anava al Tubau va acabar amb empat 1 – 1).

Cris Albella, en un instant del duel vs Cerdanyola // Sant Cugat F.C.

Competir
L’únic plantejament de cara a l’enfrontament de diumenge passa, segons el Míster Hurtado, per “competir de tu a tu, minimitzar les seves fortaleses i aconseguir imposar un ritme alt de partit”. Com que ens mesurarem a jugadores “veteranes”, la clau passarà per “tenir una velocitat elevada amb pilota i pressionar amunt, impedint que se situïn còmodes sobre la gespa i trobin la seva davantera, que és la més perillosa de l’equip”.

El SantCu Femení ocupa la 5ª posició a Preferent amb 48 punts, mentre el Pallejà és a la 8ª plaça amb 38 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat