Els Primers Equips del Sant Cugat F.C. van dominar de inici a fi els seus respectius partits sobre la gespa de la ZEM Jaume Tubau, però un va endur-se els tres punts i l’altre va veure com les rivals empataven a última hora.

El Masculí va imposar-se 1 – 0 a l’Alguaire en un resultat que certificava la permanència del SantCu a la Primera Catalana la temporada vinent, i alhora ens permet escalar posicions a la classificació i situar-nos a la part alta. Un duel marcat pel domini constant dels nostres, amb nombroses ocasions de gol davant un rival molt i molt defensiu, i que no va poder-se decantar fins els darrers minuts de partit i gràcies a una jugada de pilota aturada. Al 81′ Àngel Pomar (5 gols aquesta temporada) rematava de cap un servei de cantonada per posar-nos en avantatge. Des d’aleshores i fins al xiulet final, intents poc fructífers dels lleidatans per amenaçar la porteria defensava per Manel Martí.

Eric Chalamanch, durant un partit a la ZEM Jaume Tubau // Sant Cugat F.C.

Els d’Eric Chalamanch signen la continuïtat a la categoria en una temporada on l’objectiu era lluitar per les places d’ascens a Lliga Elit. No ha pogut ser, però l’equip sí que acabarà l’any lluitant per ser entre els sis primers després de completar uns darrers dos mesos de competició amb un altíssim rendiment (6 victòries, 1 empat i només 2 derrotes des del mes de març).

A falta de dues jornades pel final de lliga, el SantCu Masculí escala fins la 6ª posició amb 40 punts. Diumenge 12 de maig, a les 18h, darrer desplaçament de la temporada per visitar l’Artesa de Segre, que ocupa la 9ª plaça amb 38 punts.


El SantCu Femení va empatar 1 – 1 contra el Llerona en un final de partit cruel per les de Rubén Hurtado. L’equip va portar el timó del duel durant més de 80 minuts, però no va tenir l’efectivitat suficient per sentenciar el marcador i, com passa sovint en l’esport, si perdones els rivals t’ho fan pagar.

L’enfrontament va començar de nassos pels nostres interessos. Domini de pilota amb autoritat des de la construcció de la jugada, pressió alta per incomodar les visitants i més presència en camp contrari que al propi. Al 10′ de partit arribava l’1 – 0 obra d’Elena Benítez, que rematava amb l’exterior del peu dret des de la frontal de la petita una centrada mil·limètrica. Fins al descans, les ocasions se succeïen al Tubau, amb l’afició vermell-i-negra lamentant-se del poc encert de cara a porteria i en l’última passada.

Pancarta de suport a Laura Sesé, jugadora del Primer Equip Femení // cugat.cat

Després del descans, la tendència seguiria sent la mateixa fins als darrers minuts. Les del Vallès Oriental van fer una passa endavant i, a base de centrades a l’àrea, al temps d’afegit va arribar el gol visitant amb un xut directe a l’escaire de Houda.

Ara, el SantCu Femení manté la 5ª posició amb 48 punts. Diumenge 12 de maig, a les 18:30h, visita a camp del Pallejà, que ocupa una còmoda 8ª plaça amb 38 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat