Cap de setmana de ZEM Jaume Tubau, i cap de setmana d’il·lusió i ambició pels nostres Primers Equips. El Masculí vol certificar matemàticament la permanència a Primera Catalana i, de retruc, escalar posicions a la taula, i el Femení vol tornar al camí de la victòria després d’una última jornada on el bon joc no es va traduir en gols.

El SantCu Masculí rep dissabte a les 17:30h l’Alguaire, en un partit on els vermell-i-negres volen definitivament mirar cap amunt. Serà la penúltima cita de la temporada sobre la gespa del Tubau pels d’Eric Chalamanch, i la intenció és oferir un futbol d’alt nivell, compromès i que demostri que el SantCu és un dels equips de tota la Primera Catalana que millor joc practica. Al davant, un conjunt lleidatà ja descendit de fa setmanes, però que no vindrà d’excursió i voldrà treure’s l’espina de la contundent derrota (0 – 4) a l’anada.

Pinya del SantCu Masculí abans del duel vs Pirinaica // Sant Cugat F.C.

Concentració i ambició
Si hi ha alguna manera d’encarar aquest duel contra l’últim classificat de la lliga, segons Chala, és “amb els cinc sentits enfocats en el joc, minimitzant errades i aprofitant el gran moment de forma en el que estem com a grup”. El tècnic assegura que l’objectiu no és només signar la permanència “sinó fer un gran final de temporada, amb la 6ª posició com a meta”. I caldrà arrencar embutxacant-se els 3 punts davant un Alguaire que “tot i estar ja baixat està en bona dinàmica, defensivament fort i penalitzant molt les errades dels rivals”. I per acabar de transmetre aquesta il·lusió per afrontar el final de temporada, el Míster recorda que “hi ha molts jugadors que saben que tenen molt a guanyar per l’any vinent si treballen bé aquestes setmanes, i estem tots molt endollats”.

El SantCu Masculí és 8è a la taula amb 37 punts, mentre l’Alguaire és cuer amb 18 punts.


El SantCu Femení rep diumenge, a les 18h, al Llerona en un partit on les de Rubén Hurtado poden aconseguir la cinquena victòria consecutiva a la ZEM Jaume Tubau. Un objectiu més que suficient per fer front a les baixes que acumula la plantilla, i oferir el millor dels rendiments possibles en la primera de les últimes tres cites de la temporada com a locals.

La derrota a La Roca del Vallès (3 – 2) no ha fet més que esperonar les jugadores per curar les ferides amb gols i tres punts aquest cap de setmana. I és que el nivell de joc ofert diumenge passat és d’aquells que, com diu la dita futbolística, “hauria servit per guanyar 9 de cada 10 partits com aquest”. En tot cas, les santcugatenques s’enfronten a un rival que també vindrà amb set de venjança després de la derrota a la primera volta (1 -2). A més, guanyar implicaria seguir de ple en la lluita per la 3ª i 4ª plaça de Preferent.

Pinya del SantCu Femení abans del duel vs Martinenc // Sant Cugat F.C.

Treball i riscos zero
El pla de partit de Rubén Hurtado passa per “ser conscients de la situació actual de la plantilla, ajuntar línies i no partir-se en transicions d’atac i defensa”. De fet, el Míster avisa que el Llerona és “un bon equip a l’hora de buscar el joc directa amb la davantera, buscant sempre l’espai entre defensa i àrea contrària”. Per això, la fórmula passarà per “pressionar ben amunt i en bloc, i evitar desplaçaments còmodes buscant les nostres esquenes”.

El SantCu Femení és 5è a la classificació amb 47 punts, mentre el Llerona ocupa la 14ª i avantpenúltima posició amb 26 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat