Cap de setmana de cara i creu pels nostres Primers Equips. No hi ha hagut victòries a domicili però el Masculí va endur-se un punt d’un camp complicadíssim, mentre el Femení va dominar pràcticament de principi a fi el partit però no va estar encertat de cara a porteria.

El SantCu Masculí va empatar 0 – 0 contra el Turó la Peira en un duel que va veure la millor versió competitiva vermell-i-negra. L’enfrontament era clau per acostar-se encara més a la permanència a Primera Catalana, amb unes dimensions molt reduïdes i coneixent que els locals anirien a totes per intentar treure els tres punts.

Per això, els de ‘Chala’ van posar-se el mono de treball, i van pràcticament anul·lar el pla de partit ofensiu dels barcelonins. Tan és així que el partit no va tenir massa ocasions de gol clares per part dels dos equips. Eric Chalamanch, de fet, qualifica el partit “com el millor que hem fet a nivell col·lectiu, competint com animals”. Amb aquest punt, tenim 7 de marge amb els equips que marquen o lluiten pel descens a falta de tres jornades i, el més important de tot, encara hi ha marge per escalar algunes posicions a la classificació abans de finalitzar la temporada.

El SantCu Masculí és 8è amb 37 punts. Dissabte 4 de maig, a les 17:30h, pilota de partit per segellar la continuïtat a Primera Catalana davant el Tàrrega a la ZEM Jaume Tubau. Els lleidatans són penúltims amb 20 punts, i ja matemàticament equip de Segona Catalana.


El SantCu Femení va perdre 3 – 2 contra La Roca Penya Blanc Blava en un partit que reflecteix a la perfecció la dita de “poc premi per tant domini”.

Les de Rubén Hurtado van saltar a la gespa amb la idea de fer-se amb la pilota, pressionar a dalt les locals i recuperar prop de porteria rival. Una proposta que va sortir de meravella durant la primera mitja hora de partit, amb el premi del 0 – 1 al 23′, obra d’Elena Benítez. Els darrers quinze minuts del primer acte, però, van girar com un mitjó. Una errada en sortida de pilota ens penalitzava amb l’empat al 30′, i al 38′, les locals capgiraven el marcador amb el 2 – 1.

A la segona meitat, la fortuna va jugar-nos una mala passada al 55′ de partit. Un xut llunyà rival picava al travesser i, de rebot, a l’esquena de la portera Laura Puig fent que la pilota acabés al fons de la xarxa. Les tres ocasions que havien tingut les del Vallès Oriental havien acabat en gol. A partir d’aquí, l’equip es va refer i va tornar a dominar la possessió i assetjar l’àrea local. Al 72′, Ari Forment retallava distàncies des del punt de penal, i augmentava la pressió santcugatenca, convertint el partit en un atac-i-gol constant. Als minuts finals, incomprensiblement ens anul·larien un gol per fora de joc, provinent d’una centrada des de la línia de fons.

Amb aquest resultat, el SantCu Femení es manté a la 5ª posició amb 47 punts, empatades amb el Mataró (que també va perdre el seu partit). Diumenge 5 de maig, a les 18h, rebem al Tubau al Llerona, 14è i avantpenúltim classificat amb 26 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat