Cap de setmana vermell-i-negre amb doble visita dels nostres Primers Equips a rivals de la part mitja baixa de les respectives competicions. Doblet de partits en diumenge per mirar de certificar la permanència definitiva per una banda, i de l’altra per sumar la vuitena jornada consecutiva sense conèixer la derrota.

El SantCu Masculí visita el Turó la Peira a les 12:15h. Un enfrontament que arriba a tot just quatre jornades per finalitzar la Primera Catalana, i amb la permanència matemàtica a tocar. Per això, els d’Eric Chalamanch encaren un duel on serà imprescindible arremangar-se les mànigues i lluitar a totes i cadascuna de les accions. Arribem a la cita sumant 3 victòries seguides fora de casa (1 – 3 vs Tàrrega, 2 – 5 vs Borges Blanques, 0 -1 vs Júpiter), i després de sumar els tres punts al Tubau en un altre partit clau davant l’Unificació Llefià (2 – 0). Pel que fa als locals, estan immersos de ple en la lluita per evitar el descens, i sens dubte buscaran fer-se forts al seu camp per intentar vèncer.

Els precedents no són molt positius pels nostres interessos, però les estadístiques, com es diu habitualment, estan per trencar-les, i l’objectiu serà sortir victoriosos d’un terreny de joc conegut per les seves reduïdes dimensions, que fan molt difícil la pràctica d’un futbol associatiu. A més, el SantCu vol assegurar-se el ‘goal average’ particular, després de l’empat 2 – 2 de la primera volta al Tubau.

Ambició i determinació
De cara al duel de diumenge al migdia, ‘Chala’ assegura que el més important serà “la concentració durant tots els minuts de partit”. El tècnic reconeix que l’equip “passa per un moment de forma i confiança molt alt, i amb una dinàmica positiva”, però alerta que “ens haurem d’adaptar a les circumstàncies del camp si volem treure els tres punts, ser el més competitius possibles i intentar guanyar en un camp molt complicat i davant un rival que es juga bona part de les seves aspiracions de salvació”.

El SantCu Masculí ocupa la 8ª posició amb 36 punts, mentre el Turó la Peira és 11è amb 30 punts.


El Femení visita a les 18:15h el camp de La Roca Penya Blanc Blava. Un partit on les de Rubén Hurtado tenen l’únic objectiu d’aconseguir una nova victòria per mantenir la dinàmica més que positiva dels darrers dos mesos.

Al davant tindrem unes rivals que buscaran allunyar-se definitivament de la lluita pel descens de Prerefent. Per això, la capacitat competitiva de les santcugatenques serà vital per plantar batalla i seguir competint com fins ara. Alhora, repetir victòria (4 – 1) davant les del Vallès Oriental com a la primera volta també és un dels objectius.

Fotografia de família del Femení després d’una victòria // Sant Cugat F.C.

Mantenir la il·lusió 
De cara a aquest duel, el nostre tècnic assegura que la clau de volta ha de ser “la il·lusió de les jugadores per defensar la samarreta del Sant Cugat F.C. i mostrar el seu millor nivell individual i col·lectiu”. A més, el ‘Míster’ planteja l’objectiu de “tornar a deixar la porteria a 0”, quelcom que no passa des de fa 10 jornades, en la victòria per 0 – 13 davant la Fundació Futbol Badalona. “Hem d’aconseguir”, diu Rubén, “gaudir de les últimes set setmanes d’entrenaments i competició com si ens juguéssim un ascens”.

El SantCu Femení ocupa la 5ª posició amb 47 punts, mentre La Roca Penya Blanc Blava és a la 9ª plaça amb 33 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat