Jornada per emmarcar a les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau. No només per la doble victòria com a local dels dos Primers Equips del Sant Cugat F.C. sinó perquè en una mateixa setmana, el nostre futbol base ha assolit dos ascensos i la classificació per disputar la Copa Catalunya!

El SantCu Masculí va vèncer 2 – 0 a l’Unificació Llefià i fa un pas de gegant per segellar la permanència un any més a Primera Catalana. Un partit on els vermell-i-negres van saber competir, gaudir de la fase defensiva i, sobretot, van ser efectius de cara a porteria quan calia ser-ho. A la primera meitat, poques ocasions clares per cap dels dos equips, però on els visitants tenien un punt més de domini. Ara bé, a la segona meitat, els santcugatencs van decidir que els tres punts es quedarien a casa, gràcies en bona part a les dues assistències del capità Ferran Roca. Al 52′, centrada mil·limètrica perquè Bouhary amb el cap ens posés en avantatge al marcador. I al 65′, jugada de pissarra a pilota aturada perquè Àngel Pomar, de nou a passada de Roca, fes el 2 – 0 al segon pal.

Amb aquesta victòria, i a falta de quatre jornades per finalitzar la competició, tenim 8 punts de marge respecte els equips que lluiten pel descens. A més, hi ha alguns enfrontaments directes entre ells.

El SantCu Masculí ocupa la 8ª posició del grup 2 de Primera Catalana amb 36 punts. La primera ocasió per signar matemàticament la permanència (i perquè no, escalar alguna posició), diumenge 28 d’abril, a les 12:15h a camp del Turó la Peira, que és 11è amb 30 punts.


El SantCu Femení va guanyar 4 – 1 al Terrassa en un partit sòlid de les de Rubén Hurtado. Les vermell-i-negres volien dedicar la victòria a Laura Sesé, i no van trigar a demostrar-ho sobre la gespa.

Al 6′ de partit, Eli Romero arriba fins a línia de fons, passada a l’interior de l’àrea petita que recull Paula Bolta per fer l’1 – 0. Les visitants no abaixarien els braços i al 20′ farien l’empat amb un molt bon gol des de fora l’àrea, on Houda no podia fer-hi res. Amb aquest marcador s’arribaria al descans, tot i el domini santcugatenc. A la segona meitat, però, de tant picar a la porta de la porteria egarenca, trobaríem el premi. Al 58′, Eli Romero (qui si no?) des de la frontal s’inventava un xut fregant el pal impossible per a la portera rival. Al 76′, penal que Ari Forment transforma amb decisió i als minuts finals (88′), jugada idèntica al primer gol però amb intercanvi de papers: Paula Bolta feia la passada de la mort i Eli signava el seu doblet des de la frontal de la petita.

Ja son 7 partits consecutius sense perdre pel Femení, amb 5 victòries i 2 empats, que són una autèntica alegria pel projecte de club. L’objectiu principal de cara a les set jornades que falten per acabar el campionat (6 partits, perquè el SantCu descansarà un cap de setmana) serà mantenir al màxim aquesta dinàmica per acabar el més amunt possible a la taula.

Ara, el SantCu Femení es manté a la 5ª posició amb 47 punts. Diumenge 28 d’abril, a les 18:15h, visita a camp de La Roca Penya Blanc Blava, que ocupa la 9ª posició amb 33 punts.


Menció especial per l’Infantil ‘A’ Masculí i l’Aleví ‘A’ Femení del Sant Cugat F.C. que aquest cap de setmana han assolit l’ascens matemàtic. L’IA serà equip de Divisió d’Honor la temporada 2024-25, i l’AA competirà a Primera Divisió, les dues màximes categories en les respectives etapes.

L’Infantil ‘A’ Masculí celebra l’ascens // Sant Cugat F.C.
L’Aleví ‘A’ Femení celebra l’ascens // Sant Cugat F.C.

A més, el Cadet ‘A’ ha certificat per segon any consecutiu la participació a la Copa Catalunya (la disputen els 8 millors conjunts del país) pel seu bon paper a la Divisió d’Honor, on actualment ocupa la 3ª posició només per darrere de Barça i Espanyol.

Enhorabona a tots els entrenadors, jugadors i jugadores que ho feu possible. Sou un orgull pel SantCu!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat