L’Infantil ‘A’ Masculí del Sant Cugat F.C. és equip de Divisió d’Honor per la temporada 2024-25!

Els d’Ivan Partegas i Khemo Kante han assolit aquesta fita històrica pel SantCu després de golejar el C.E. Sabadell per 8 – 0 a la ZEM Jaume Tubau. És la segona vegada en tota la història de l’entitat que l’Infantil tindrà representació a la màxima categoria de l’etapa (la primera va ser l’any 2021-22), i ho farà amb premi doble. I és que la temporada 2024-25 canvia el format de competició, per tant tant el Sub13 ‘A’ com el Sub14 ‘A’ del Sant Cugat seran equips de Divisió d’Honor.

Infantil ‘A’ del SantCu, temporada 2023-24 // Sant Cugat F.C.

A falta de quatre jornades per finalitzar la competició, l’ascens matemàtic ja és una realitat, però l’aventura de l’Infantil no acaba aquí: la propera jornada podria proclamar-se campió del grup 3 de Preferent Infantil. Per fer-ho, haurà d’endur-se els tres punts en la visita de diumenge 28 d’abril, a les 16h, a camp del Barberà Andalucía.

Classificació del grup 3 de Preferent Infantil, J26 // FCF.cat

La Junta Directiva i tot el club vol donar l’enhorabona a Ivan Partegas, Khemo Kante, cos tècnic i a tots els joves futbolistes de l’Infantil ‘A’ per haver fet història. 

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat