Encarem un nou cap de setmana de futbol i emocions pel Sant Cugat F.C. i ho fem amb una doble cita com a locals dels nostres Primers Equips.

El Masculí rep, dissabte a les 17:30h, a la Unificació Llefià en un partit que pot suposar la permanència pràcticament matemàtica pels d’Eric Chalamanch. El SantCu s’enfronta al conjunt que marca, a dia d’avui, les posicions de descens a Segona Catalana, i l’objectiu principal dels vermell-i-negres és el d’embutxacar-se els tres punts, seguir mirant cap amunt i oblidar-nos definitivament dels que venen per darrere.

Després de dues derrotes consecutives a la ZEM Jaume Tubau, l’equip vol acabar amb aquesta mala ratxa i tornar a fer-se fort a casa, amb la família vermell-i-negra acompanyant des de la graderia, i de pas endur-se el ‘goal average’ particular amb la ‘Llefi’, que a l’anada va vèncer per 2 – 1 al temps d’afegit. Guanyar, a més, significaria deixar a 8 punts els equips de la part baixa, a falta de només 12 per disputar. Al davant, un rival que ha revertit la seva mala situació després del canvi d’entrenador (2 victòries els darrers 4 partits), i lluita per espantar els fantasmes del descens.

Onze inicial vs Artesa de Lleida // Sant Cugat F.C.

Ser el SantCu
De cara a aquest partit, el tècnic del Masculí ho té clar: “hem de tornar a ser nosaltres com a equip, i oferir la millor versió possible”. ‘Chala’ reconeix que a casa, aquest any, a la plantilla li està costant rendir al màxim nivell, per això “fer-ho aquesta jornada demostrarà la qualitat dels nostres jugadors”. Això sí, “el Llefià ve en bona dinàmica i ens exigirà molt”, reconeix el Míster.

El SantCu Masculí ocupa la 8ª posició amb 33 punts, mentre la Unificació Llefià és 12è amb 28 punts.


El Femení rep diumenge, a les 18h, al Terrassa. Un partit on l’equip tindrà un sol objectiu: oferir la victòria a Laura Sesé, que aquesta setmana s’ha confirmat que pateix una lesió al lligament encreuat del genoll que l’obligarà a passar per quiròfan.

Laura Sesé, durant el partit vs Martinenc // Sant Cugat F.C.

Les de Rubén Hurtado encaren aquest partit amb la intenció de mantenir la dinàmica positiva de les darreres setmanes, i és que fa sis jornades que no coneixen la derrota, sumant 4 victòries i 2 empats, tot i tenir diverses baixes en pràcticament tots els caps de setmana. A més, guanyar pot implicar recuperar la 4ª posició de Preferent, ja que el Mataró (4rt) s’enfronta al Cerdanyola (6è) en duel directe. I per últim, però no menys important, treure’s l’espina de la derrota soferta a la primera volta (2 – 0) a l’Estadi Olímpic i amb Juli Garcia com a entrenadora.

Atacar els espais
Pel que fa al pla de partit, el Míster considera “clau fer mal a les esquenes de la seva línia defensiva”. Rubén assegura que “són un equip molt vertical en atac, però que amb pilota els hi costa construir jugades des del darrere, i que sense l’esfèrica els hi costa ordenar-se”. Per això, el tècnic creu que serà vital “dominar la possessió i traslladar sobre la gespa l’alt nivell competitiu que mostrem als entrenaments”.

El SantCu Femení ocupa la 5ª posició de la taula amb 44 punts, mentre el Terrassa està en 10ª plaça amb 29 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat