Cara i creu pels Primers Equips del SantCu en un cap de setmana de partits contra rivals directes a la classificació. Dos gols als instants finals de cada duel van canviar el signe del resultat final, en un cas per treure un punt a domicili i en l’altre per patir una dura derrota a casa.

El Masculí va caure 1 – 2 contra la Pirinaica al temps afegit. La pilota aturada va condemnar els vermell-i-negres en un partit jugat de tu a tu, i on tots dos conjunts van competir tot i no mostrar la millor versió de cadascú. La primera meitat va ser una bona mostra d’aquesta dinàmica de matx, i on es va arribar a vestidors amb el marcador a 0. Ara bé, al segon temps, ràpidament es va accelerar el joc. Pilota aturada favorable als del Bages i gol visitant al 47′. Tocava remar per treure, com a mínim, un empat. El premi arribaria quan quedava un quart d’hora de partit. Ferran Roca, al 75′, anivellava de nou el lluminós. I quan tot feia indicar que hi hauria repartiment de punts, una nova jugada d’estratègia visitant acabava amb deliri de la ‘Piri’ i decepció santcugatenca.

Una derrota que, a falta de cinc jornades pel final de Primera Catalana, deixa el Sant Cugat F.C. a 9 punts de la 4ª posició, i amb només 5 de marge respecte la zona de descens. Per tant, el primer objectiu serà el de certificar la permanència un any més a la categoria el més aviat possible.

El SantCu Masculí ocupa la 8ª posició amb 33 punts. Dissabte, 20 d’abril, a les 17:30h, partit clau a la ZEM Jaume Tubau contra la Unificació Llefià, que és 12è amb 28 punts, i és l’equip que marca la distància amb la lluita per no baixar a Segona Catalana.


El Femení va empatar 2 – 2 a camp del Mataró amb un gol a darrera hora de les santcugatenques. Partit completament de tu a tu entre dos equips que van demostrar per què han estat tota la temporada lluitant a les posicions capdavanteres de Preferent, i on el marcador es va moure d’un cantó a l’altre com un pèndol.

Primera meitat de més domini visitant, amb les vermell-i-negres ajustant-se al pla de partit i mirant de fer mal a les mataronines per les zones exteriors del camp. Aquesta empenta es va traduir en el 0 – 1, obra de Paula Bolta, al 33′ de partit. Semblava que al descans s’arribaria amb aquest avantatge mínim, però al 44′ les locals empataven. A la segona meitat, les tornes girarien i seria el Mataró qui s’avançaria al lluminós, al 77′. I, com als primers 45 minuts, quan semblava que la balança es decantaria cap a un cantó, un gol a l’afegit de Marta Feliu va anivellar definitivament el duel amb el 2 – 2 final.

A falta de vuit jornades per acabar la competició, SantCu i Mataró segueixen lluitant per la tercera posició del podi de Preferent, juntament amb el Girona, que porta 10 punts d’avantatge. Però com tot a la vida, fins al final s’ha de seguir lluitant!

Ara, el SantCu Femení manté la 5ª posició, amb 44 punts. La propera jornada, diumenge 21 d’abril, a les 18h, al Tubau contra al Terrassa, que ocupa la 10ª plaça amb 29 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat