Cap de setmana il·lusionant dels Primers Equips del SantCu, després de dues victòries d’aquelles que donen ales per seguir treballant per acabar en la millor posició possible a la classificació. Una d’elles amb remuntada inclosa al temps d’afegit, i l’altra a camp d’un club històric del futbol català.

El Masculí va vèncer 0 – 1 al Júpiter en un duel que acosta els d’Eric Chalamanch a la lluita per les cinc primeres places del grup 2 de Primera Catalana. Després de patir de valent fins al mes de febrer, els vermell-i-negres per fi han traduït en bons resultats i en constància la bona dinàmica i l’alt nivell futbolístic en el que tant havia insistit ‘Chala’. I és que com diu la dita castellana, “quien la sigue la consigue”, i això és precisament el que està fent el SantCu Masculí.

Victòria amb un gol a tocar del descans, on Sergi Estrada (4 gols en 5 partits) va aprofitar una errada defensiva dels barcelonins per posar en avantatge als visitants. Segona meitat de gestionar el resultat a la vegada que es buscava la sentència. Al final, objectiu complert i, a més, amb porteria a zero (8ª en 24 jornades), que no és tasca senzilla en una lliga tan competida.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J24 // FCF.cat

Ara, el SantCu Masculí es manté a la 8ª posició amb 33 punts. Dissabte 13 d’abril, a les 17:30h, duel contra la Pirinaica, que ha escalat a la 4ª plaça després de la derrota del Júpiter i té ara 39 punts.


El Femení va guanyar a l’últim sospir 3 – 2 a la Guineueta en un partit que va tenir absolutament de tot. Les de Rubén Hurtado van dominar futbolísticament però no van poder tancar el partit quan haguessin volgut, i això va donar ales a un conjunt visitant que arribava a la ZEM Jaume Tubau amb necessitat de sumar punts per allunyar-se del descens.

Celebració de gol contra el Martinenc, imatge d’arxiu // Sant Cugat F.C.

Les vermell-i-negres s’avançaven al marcador amb un gol al 35′ de Laura Sesé. Quan tot semblava posar-se de cara, pràcticament a la jugada següent, penal en contra per a la ‘Guine’ i empat. Un resultat que trastocava el pla de partit de les locals, més quan a la segona meitat, al 64′, les de Nou Barris donaven la volta al lluminós i es posaven en avantatge. Tocava remar per treure rèdit d’un partit on el Sant Cugat F.C. va estavellar la pilota al pal fins a tres vegades. I així va ser: al 87′, Sesé signava l’empat i el seu doblet personal (17 gols en 18 partits), i al 93′, apareixia la figura de la capitana, Eli Romero, per fer embogir el Tubau i deixar els 3 punts a Sant Cugat.

Classificació de Preferent Femení, J25 // FCF.cat

Ara, el SantCu Femení segueix en 5ª posició amb 43 punts. Coses de la vida, diumenge 14 d’abril, a les 17h, duel directe a camp del Mataró, que ocupa la 4ª plaça amb els mateixos punts que les santcugatenques.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat