Deixar enrere la Setmana Santa implica entrar en el darrer tram de competició. Aquelles jornades on cada partit cobra especial importància, encara més quan els equips es juguen alguna cosa, sigui per la banda alta o baixa de la classificació. També és moment perquè els conjunts que volen allunyar definitivament qualsevol fantasma de lluita pel descens, ho facin el més aviat possible. I en aquestes es troben els Primers Equips del Sant Cugat F.C.

El Masculí visita diumenge a les 12h el camp del Júpiter. Un duel en un camp històric com la Verneda, però on l’únic objectiu dels d’Eric Chalamanch serà el de tornar al Vallès amb els tres punts al sarró. Els barcelonins estan completant una temporada més que notable en el seu retorn a Primera Catalana, sent el primer classificat a la lliga darrere dels tres equips que lluitaran per l’ascens (Martinenc, San Mauro i Sant Joan de Montcada). Tot i això, les distàncies amb el SantCu son minses en termes de punts, i els vermell-i-negres voldran tornar a les sensacions positives després de l’ensopegada a casa contra l’Igualada (0 – 1). A més, els locals encadenen tres partits consecutius sense ensumar la victòria.

Guanyar per mirar amunt
Aprofitant la dinàmica positiva del mes de març, ‘Chala’ assegura que afronten el partit de diumenge “amb les idees molt clares, amb màxima ambició i amb ganes de recuperar l’essència i identitat pròpia”. El Míster, i l’equip, saben que “no serà un duel fàcil, és un històric del futbol català en un camp mític, una plantilla molt ordenada i que sap portar el joc al seu terreny, i l’ambient segur que serà espectacular”. Tot i això, Eric Chalamanch no vol caure en el conformisme, i diu que la idea és “guanyar, guanyar i tornar a guanyar per sumar punts i poder mirar cap a la part alta sense preocupar-nos dels que ens persegueixen”.

Eric Chalamanch, durant el partit contra l’Igualada // Sant Cugat F.C.

El SantCu Masculí és 8è al grup 2 de Primera Catalana amb 30 punts, mentre el Júpiter ocupa la 4ª posició amb 37 punts.


El Femení rep dissabte a les 20h la Guineueta, en un partit trampa per a les de Rubén Hurtado. L’equip varia el seu horari habitual com a local per poder fer front a les baixes que acumula per lesió i reforçar el fons d’armari amb jugadores del Filial. A més, al davant es trobarà un conjunt que fa set jornades que no coneix la victòria, i només n’ha aconseguit una com a visitant en tota la temporada.

Per tot plegat, pensar que serà un duel “senzill” per les santcugatenques seria caure en l’error, més després d’una setmana aturades on les dinàmiques poden esvair-se si no es treballa amb la intensitat adequada. I és que l’objectiu del cos tècnic és lluitar per acabar la lliga jugant-se la tercera posició amb Girona i Mataró, una vegada Levante les Planes ‘B’ i Porqueres han agafat massa punts de distància.

Rubén Hurtado, dirigint l’equip contra el Martinenc // Sant Cugat F.C.

Reforçar les idees pròpies
Per afrontar el partit de dissabte, Rubén té clar que el pla de partit passa per “fer-se fortes en les idees i conceptes de joc propis, sabent competir després d’una aturada i de tenir moltes lesions”. A més, al davant es trobaran un Guine “lluitadora, que no posarà les coses fàcils i més encara donada la seva situació a la lliga”. Per això, el Míster avisa que “si hi ha relaxació, ho pagarem car. Hem d’igualar el nivell d’intensitat i generar el màxim d’ocasions possibles per sentenciar el duel el més aviat que puguem”.

El SantCu Femení és 5è a la Preferent Femenina amb 40 punts, mentre la Guineueta ocupa la 14ª plaça amb 21 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat