Darrera jornada de competició abans de l’aturada per Setmana Santa, i primera i única ocasió perquè els Primers Equips del Sant Cugat F.C. signin un mes de març immaculat, amb 4 victòries en 4 jornades.  Tots dos conjunts jugaran dissabte a la tarda, estirant un dia més les petites vacances.

El Masculí obre foc dissabte, a les 17:30h, a casa contra l’Igualada. Un duel que té un doble objectiu pel SantCu: acostar-se definitivament a les posicions capdavanteres del grup 2 de Primera Catalana; i deixar a 8 punts de distància un dels rivals que lluitarà fins a darrera hora per evitar el descens. Els d’Eric Chalamanch arriben en bona forma després de tres victòries consecutives, i volen arrencar la primavera consolidant les sensacions més que positives que acumulen les darreres setmanes. A més, els santcugatencs persegueixen signar, per primera vegada aquesta temporada, dos +3 seguits a la ZEM Jaume Tubau.

Els de l’Anoia arriben a la cita amb el SantCu amb una dinàmica irregular. No guanyen des de fa 5 partits, acumulant quatre empats (tots 1 – 1) i una derrota, en l’última jornada, com a local.

Celebració de gol contra l’Artesa de Lleida // Sant Cugat F.C.

Motivació màxima
Per afrontar aquest duel, ‘Chala’ té clar que “és un rival complicat, que ens exigirà un molt bon nivell i un alt nivell de concentració i compromís”. El tècnic, però, creu que l’equip arriba en un “molt bon nivell de forma, de mentalitat i d’ambient, i això volem reflectir-ho sobre el camp imposant el domini del joc”. Si s’aconsegueix això, el Míster creu que “hi ha moltes més possibilitats d’assolir la victòria”. Per últim, anima l’afició vermell-i-negra a animar el SantCu omplint les graderies del Tubau.

El SantCu Masculí és 8è a la classificació amb 30 punts, mentre l’Igualada ocupa la 12ª plaça amb 25 punts.


El Femení visita dissabte, a les 16h, el camp del Viladecans. Les de Rubén Hurtado arriben a la cita amb diverses baixes, entre elles les dues màximes golejadores de l’equip Eli Romero i Laura Sesé, i amb l’obligació de fer front a aquestes circumstàncies que obligaran el cos tècnic a adaptar l’equip a les jugadores disponibles.

Desplaçament a un camp ample i de dimensions perfectes per a la pràctica del futbol. Precisament, dominar la pilota i tenir ordre defensiu serà el primer objectiu del SantCu, que vol encadenar una quarta victòria consecutiva en aquest mes de març tan productiu. Al davant, un conjunt del Baix Llobregat que suma únicament 5 partits guanyats en tota la temporada, però que tots ells han sigut com a local.

Pinya del Femení abans de jugar contra el Martinenc // Sant Cugat F.C.

No abaixar el pistó
Precisament perquè les santcugatenques no es refien un pèl del Viladecans, Rubén té clar que “serà un partit fotut”. I és que assegura que “el Viladecans té una plantilla àmplia i que no permet resultats molt esbojarrats en els seus duels”. Per això, “tocarà gestionar bé el bloc defensiu, viatjar juntes per tot el camp, fer una bona pressió i aprofitar les ocasions de gol que es produeixin”, segons el Míster.

El SantCu Femení és 5è amb 39 punts, mentre el Viladecans ocupa la 15ª i avantpenúltima posició amb 18 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat