Dijous, 21 de març, el SantCu, la Fundació Itinerarium i Aniquiladoras reivindiquen el futbol inclusiu al Dia Mundial de la Síndrome de Down.

El Sant Cugat, les noies i nois de la Fundació Itinerarium i les actuals campiones de la Queens Cup de la Queens League s’uniran en un entrenament conjunt amb la metodologia ‘Inclusive Football’.

Aquest dijous, 21 de març, Dia Mundial de la Síndrome de Down, les tres entitats volen sumar juntes i realitzar un entrenament de futbol inclusiu ple de valors. El Sub12 ‘C’ del SantCu, l’equip d’Aniquiladoras amb la Presidenta Espe Borrás al capdavant, i un grup de 10 nois i noies amb una discapacitat de la Fundació Itinerarium viuran una tarda emocionant. L’objectiu, donar reconeixement i suport a les persones amb necessitats especials, promoure’n les també altes capacitats que tots ells tenen, i reivindicar un esport inclusiu per a tots, siguin quines siguin les condicions de cadascú.

L’entrenament es realitzarà a la ZEM Jaume Tubau, de 17h a 19:30h.

Sub12 C del Sant Cugat F.C. // Sant Cugat F.C.

El Sant Cugat F.C. és un club referent a Catalunya per les seves iniciatives socials i solidàries, com l’obertura d’una Escola de Futbol al Senegal per a més de 360 nois i noies de la regió de Boulembou. A més, el SantCu ha tingut durant tres temporades un equip de futbol inclusiu, el Sant Cugat ASDI.

La Fundació Itinerarium és pionera en la promoció del futbol inclusiu. Ha organitzat el primer clàssic Barça-Madrid Inclusiu de la història. I ha ajudat a la creació de més de 25 categories inclusives a clubs d’Espanya.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat