La gran majoria d’entrenadors no es cansen de repetir als seus equips que és important gaudir dels bons moments, perquè a l’esport s’acostuma a perdre més que a guanyar. Doncs bé, el SantCu ha passat per moments complicats els darrers mesos, però sens dubte les darreres jornades son d’aquelles on l’onada és positiva, i els nostres jugadors i jugadores l’estan aprofitant d’allò més bé.

El SantCu Masculí va golejar 2 – 5 a camp de les Borges Blanques. Victòria molt treballada dels d’Eric Chalamanch, que sumen la tercera jornada consecutiva sumant +3 punts. A més, una dinàmica que serveix per agafar una distància considerable respecte la zona baixa de la classificació, deixant-la a -5 quan fa tot just un mes, els santcugatencs tenien els mateixos punts que els rivals que es trobaven en descens a Segona Catalana.

Fotografia d’equip després de guanyar al Borges Blanques // Sant Cugat F.C.

El partit arrencava amb intensitat i molts duels individuals a la zona mitja del camp. Als 20′ minuts de partit, Martí Garcia avançava els vermell-i-negres, però l’alegria duraria poc. Al 26′, empat local des dels onze metres, i pocs minuts abans del descans, al 41′, els lleidatans completaven la remuntada. Però si una cosa tenen les dinàmiques és que quan és positiva, l’equip aconsegueix revertir les situacions que es posen d’esquenes, encara que triguin a arribar els gols. I així va ser a la segona meitat.

Els minuts passaven i cada vegada feia més olor a victòria del Borges. Però un darrer quart d’hora de bogeria del SantCu ho canviaria tot. Al 77′, Sergi Estrada feia l’empat. Tres minuts després, al 80′, Juan Pablo Sepúlveda (bentornat, Juanpi!) posava per davant al marcador al Sant Cugat; a la següent jugada, al 81′, Estrada feia el seu primer doblet amb la vermell-i-negra (suma tres gols en tres partits), i al 85′ Guillem Benet posava la cirereta al pastís i el 2 – 5 definitiu al lluminós.

A les acaballes del partit, debutava el jugador del Juvenil ‘A’ Joan Arnau, germà del capità Marc Arnau i futbolista que ha passat per totes les etapes formatives del club. Enhorabona, Joan, i que sigui el primer de molts partits amb la vermell-i-negra!

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J22 // FCF.cat

Ara, el SantCu Masculí se situa com a 8è al grup 2 de Primera Catalana, amb 30 punts. La propera jornada, anterior a l’aturada de Setmana Santa, dissabte 23 de març, a les 17:30h i a la ZEM Jaume Tubau, duel contra l’Igualada, que ocupa la 12ª posició amb 25 punts.


El SantCu Femení va vèncer 3 – 2 al Santa Susanna literalment a l’última acció del partit. Les de Rubén Hurtado van sumar, com el Masculí, la tercera victòria consecutiva del curs (primera vegada aquesta temporada que s’assoleix) i ho van fer patint fins al darrer minut davant unes rivals que van demostrar que no volen patir pel descens.

El partit va arrencar amb un Sant Cugat dominador, gaudint d’ocasions de gol per marxar al descans amb el partit resolt, però on l’efectivitat no va acompanyar les vermell-i-negres. Tot i això, al 11′, Berta Ruano avançava les locals. Com dèiem, fins a la mitja part les de Rubén podrien haver sentenciat el matx.

Semblava que sí que ho farien a la represa, quan al minut 50′ Laura Sesé feia el segon de la tarda. Però les visitants no es donarien per vençudes, i en una acció de pilota aturada reduirien distàncies al 65′. La cosa no acabaria aquí, perquè pràcticament al 90′, en una de les moltes faltes que l’àrbitre va xiular favorables al Santa Susanna, empatarien el matx amb un golàs per l’escaire. I, com tot a la vida, quan la dinàmica és positiva, només cal treballar i intentar aprofitar les oportunitats que es generen (i al futbol, també). I a l’últim minut de l’afegit, Eli Romero, la capitana, marxava de la seva marca i picava la pilota per sobre la portera per fer el definitiu 3 – 2.

Classificació de Preferent Femení, J23 // FCF.cat

Ara, el SantCu Femení segueix en 5ª posició a Preferent amb 39 punts. La propera jornada, abans de l’aturada per Setmana Santa, dissabte 23, a les 16h, visita el camp del Viladecans, 15è amb tot just 18 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat