Arriba una nova jornada de competició de Lliga pels nostres Primers Equips, i tot i que el tòpic diu que cada partit és únic, aquests ho seran i de veritat per un motiu molt senzill: per primera vegada aquesta temporada, el SantCu té l’opció d’encadenar tres victòries consecutives, tan el Masculí com el Femení.

El SantCu Masculí visita dissabte, a les 17:15h, les Borges Blanques. Un desplaçament que tanca el tríptic d’enfrontaments seguits contra equips de la demarcació de Lleida, i un dels duels com a visitant més complicats del que queda de competició. El Borges és un dels tres millors conjunts al seu camp, i això afegeix dificultat a l’objectiu dels d’Eric Chalamanch, que no és altre que el de tornar a casa amb els tres punts a la butxaca.

A pel repte
Després de les victòries contra Tàrrega (1 – 3) i Artesa de Lleida (2 – 0), l’equip afronta un “repte que ens exigirà la nostra millor versió”, segons ‘Chala’. El Sant Cugat visita un camp “complicat, davant una plantilla que permet poques ocasions als rivals, i que ens obligarà a ser efectius de cara a porteria quan tinguem oportunitat”. El Míster assegura que “estem en un punt de confiança i de mentalitat molt bo, i tornar del desplaçament amb una victòria donaria ales”. I és que l’objectiu del tècnic santcugatenc és mantenir la línia ascendent i acostar l’equip, al màxim possible, a les posicions capdavanteres de la Primera Catalana.

El SantCu Masculí és 8è a la taula amb 27 punts, mentre el Borges Blanques ocupa la 7ª plaça amb 31 punts.


El SantCu Femení rep diumenge a les 18h el Santa Susanna. Una oportunitat d’or per les de Rubén Hurtado per encadenar aquesta tercera victòria consecutiva davant un equip de la part baixa de la classificació.

Les vermell-i-negres afronten aquest matx després de fer 14 gols en les dues últimes jornades, 7 davant el Martinenc i 7 més al Pontenc, i amb l’objectiu de seguir mostrant solidesa en el joc i, a poder ser, deixar la porteria a zero per tercera vegada aquesta temporada.

Evitar la relaxació
Tot i l’aparent etiqueta de favorites per aquest duel, el cert és que el tècnic del SantCu no es refia un pèl de les visitants, menys encara després “de tenir una setmana molt complicada, amb baixes per refredats i altres situacions que ens han perjudicat”. De fet, Rubén reconeix que les sessions d’entrenament no han tingut el punt d’intensitat desitjat, però confia que les seves jugadores seran “professionals, no abaixaran el pistó i voldran seguir amb les bones sensacions de les darreres jornades”.

El SantCu Femení és 5è a la classificació de Preferent amb 36 punts, mentre el Santa Susanna se situa a la 13ª posició amb 22 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat