Dèiem que aquest cap de setmana era molt important pels Primers Equips del SantCu en l’intent de confirmar l’inici de dinàmiques positives, i vaja si ha anat tot de cara! Dues victòries contundents i revitalitzadores, que enganxen a la causa jugadors, jugadores i afició.

El Masculí es va imposar 2 – 0 a l’Artesa de Lleida al Tubau. Un duel que va començar de la millor manera possible, amb un golàs d’Arnau Benet per l’escaire al primer minut de partit. És cert que, a diferència d’altres jornades de lliga, dissabte el Sant Cugat no va imposar el seu estil de joc ni va dominar la pilota, però els d’Eric Chalamanch van fer un exercici de saber competir, ordenar-se sense la possessió i esfumar qualsevol oportunitat dels visitants. De fet, els lleidatans no van xutar a porteria durant els 90′.

A la segona meitat, al 52′ el davanter Sergi Estrada feia el seu primer gol de vermell-i-negres amb un xut creuat i potent, a l’estil ‘punxot’ després de retallar un defensa dins l’àrea. Des d’aleshores, els visitants no van aconseguir inquietar la porteria defensada per ‘Tati’ Muray. És la segona victòria consecutiva dels de ‘Chala’, i també la segona vegada en tota la temporada que s’aconsegueix fer un 6 de 6. Curiosament, l’anterior va arribar també davant de dos equips de la demarcació de Lleida (Alguaire i Artesa de Segre).

Ara, el SantCu Masculí escala fins la 8ª posició de Primera Catalana, amb 27 punts. Dissabte 16 de març, a les 17:15h, visita al complicat camp de les Borges Blanques, que és 7è amb 31 punts.


El Femení va golejar 2 – 7 al Pontenc. Un partit bastant rodó de les de Rubén Hurtado, que van saltar al camp amb l’objectiu de fer el màxim mal possible als primers minuts de joc. I així va ser. Davant la pressió alta de les futbolistes locals, el SantCu la va aconseguir superar, ja fos via joc directe o passades profundes, i plantar-se a l’àrea gironina amb opcions d’acabar jugada.

Alegria al vestidor després de guanyar al Pontenc // Sant Cugat F.C.

De fet, l’alegria va arribar ràpid amb un gol als 4 minuts d’Eli Romero. Al 18′ de partit, la capitana santcugatenca feia pujar el segon gol al marcador, i de pas completava el seu doblet particular. 18 gols en 21 jornades ja d’Eli aquesta temporada, tercera màxima golejadora de Preferent només per darrere de dues jugadores del Levante les Planes ‘B’. Abans del descans, Laura Sesé anotava el tercer de la tarda al minut 24, i Ari Forment (11 gols aquest any) feia el quart al 35′. Dos minuts després, les locals retallaven distàncies des del punt de penal.

A la segona meitat, les vermell-i-negres van sortir amb un punt d’intensitat inferior al que havien arrencat el partit, i això va permetre el Pontenc arribar més a l’àrea visitant, i fins i tot fer un segon gol al 55′. Això va despertar les de Rubén, que van decidir sentenciar el partit als minuts finals. Al 77′, Sesé (14 gols en total) s’embutxacava el seu doblet particular, al 80′ gol en pròpia porteria local, i a les acaballes del partit, Mar López feia el definitiu 2 – 7 i, de pas, marcava el seu primer gol aquesta temporada.

Segona victòria consecutiva per l’equip, i primer doblet de +3 de l’era Hurtado. Ara, l’objectiu és aconseguir tres victòries seguides, quelcom que aquesta temporada encara no ha succeït.

El SantCu Femení es manté a la 5ª posició amb 36 punts. Diumenge, a les 18h a la ZEM Jaume Tubau, duel contra el Santa Susanna, 13è classificat amb 22 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat