Nou cap de setmana de competició i emoció pels equips del SantCu, i aquest serà un de molt rellevant. Tots dos Primers Equips volen confirmar que la muntanya russa de la dinàmica pica cap amunt, i tenen dos duels perfectes per a fer-ho.

El Masculí juga dissabte a les 17:30h a casa contra l’Artesa de Lleida. Rival absolutament directe a la part mitja del grup 2 de Primera Catalana, amb el ‘goal average’ en joc i un conjunt que aterrarà a la ZEM Jaume Tubau després de cinc jornades consecutives sense guanyar. Els lleidatans acumulen han sumat tres derrotes i dos empats en aquesta sèrie de partits, amb especials problemes jugant de visitant. Per contra, els santcugatencs venen de vèncer a camp del Tàrrega (1 – 3) i d’empatar a casa contra el líder San Mauro (1 – 1).

Eric Chalamanch, durant un partit a la ZEM Jaume Tubau // Sant Cugat F.C.

‘Chala’, segur de les possibilitats
Si una cosa té clara el cos tècnic vermell-i-negre és que el duel de dissabte és “vital per treure els tres punts i allunyar-se de la zona de perill”. Eric Chalamanch assegura que l’equip arriba al cap de setmana amb “un nivell de confiança i compromís molt alt” i amb ganes de “demostrar el moment dolç amb bon joc i aprofitant les oportunitats de cara a porteria”. Al davant, un rival que ‘Chala’ considera “molt perillós, capaç de competir molt bé i defensivament molt intens”. Per poder superar-los, el Míster creu que serà clau “el suport de l’afició. Necessitem que la família SantCu s’enganxi a l’equip i ens acompanyi en aquesta lluita setmanal”.

El SantCu Masculí és 10è a la classificació amb 24 punts, mentre l’Artesa de Lleida és 8è amb 25 punts.


El Femení visita diumenge, a les 18h, el Pontenc. Un partit on les santcugatenques tenen l’oportunitat de trencar la ratxa negativa fora del Tubau (dues derrotes dels últims tres partits), i amb l’objectiu d’encadenar dues victòries consecutives, fet que no aconsegueixen des de la Jornada 12 a finals de novembre.

Les de Rubén Hurtado s’enfronten a un equip que lluita per sortir de la zona de descens a Primera Divisió, i que dels últims sis partits només n’ha perdut un, precisament el darrer en el derbi contra el Porqueres. Per això, el SantCu viatjarà a Girona amb l’autocar carregat de mentalitat guanyadora i disposades a mantenir el nivell assolit el cap de setmana passat a casa contra el Martinenc (7 – 2).

Exigències amb i sense pilota
Des del cos tècnic, el Míster considera que el partit serà “similar” a l’anterior, però amb la diferència que suposa jugar com a visitant. Un fet que, a camp del Pontenc, “obligarà l’equip a ser molt precises amb pilota” i, quan no es tingui, “afrontar les fases de treball defensiu amb concentració i minimitzant el joc directe local”. Mentalment, tot i haver-se esfumat l’objectiu de lluitar per l’ascens, Rubén assegura que “les jugadores estan amb molta gana i amb intenció de demostrar que son de les millors de la categoria”.

El SantCu Femení ocupa la 5ª posició amb 33 punts, mentre el Pontenc és a la 12ª plaça amb 22 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat