La dita resa que “la fe és l’últim que es perd”, i aquest diumenge va ser un exemple perfecte de mantenir l’esperança i la confiança en la feina feta per aconseguir els tres punts. I no només d’un dels Primers Equips, sinó de tots dos.

El SantCu Masculí va guanyar 1 – 3 a camp del Tàrrega en un partit amb dues parts molt diferenciades, i que serveix els santcugatencs per guanyar una mica de distància amb els rivals de la zona baixa, entre ells els lleidatans, amb l’afegit del ‘goal average’ favorable. L’inici del duel no va ser positiu pels de ‘Chala’, que al minut 6 veien com els locals obrien la llauna en una jugada de pilota aturada. Lluny de perdre el nord, els vermell-i-negres van seguir remant, buscant sense descans la porteria rival. Al descans, però, es va arribar amb avantatge mínim del Tàrrega.

El partit giraria com un mitjó als segons 45 minuts, i és que el Sant Cugat remuntaria en menys de 10′. L’encarregat de fer l’empat va ser Mario Manso al 50′, de nou de pilota aturada. Quatre minuts després, Arnau Benet feia pujar l’1 – 2 al lluminós després d’una centrada lateral del debutant Sergi Estrada. Des d’aleshores i fins a les acaballes del matx, intensitat i acostaments a totes dues àrees, fins que l’àrbitre va assenyalar penal favorable als locals. Pena màxima que van fallar, enviant la pilota als núvols des dels 11 metres. I uns minuts després, coses del futbolins que al 80′, Guillem Benet feia la sentència visitant. Victòria balsàmica pels d’Eric Chalamanch en el primer dels tres enfrontaments consecutius amb equips de la demarcació de Lleida.

Ara, el SantCu Masculí escala a la 10ª posició del grup 2 de Primera Catalana, amb 24 punts. Dissabte 9 de març, a les 17:30h, duel a la ZEM Jaume Tubau contra l’Artesa de Lleida, 8è amb 25 punts.


El SantCu Femení va vèncer 7 – 2 al Tubau contra el Martinenc. Victòria i tres punts més que necessaris per les vermell-i-negres després de dues derrotes consecutives i doloroses en un duel marcat pel domini local de la pilota, de les ocasions i, al cap i a la fi, del marcador.

La primera meitat va ser de domini santcugatenc i que va decantar ràpidament la balança del partit a favor de les locals. Al 15′, la capitana Eli Romero feia pujar el primer gol al marcador, i sis minuts després, al 21′, Nahia Fuentes feia el 2n. Fins al descans, l’activitat al lluminós es va aturar, però les ocasions en àrea barcelonina no deixaven d’arribar.

A la segona meitat, el partit mantenia la mateixa dinàmica, però als darrers 20 minuts es tornaria completament boig. Al 70′, Laura Sesé feia pujar el 3 – 0; un minut després, les visitants feien el que havia de ser el gol de l’honor; al 77′, Eli Romero tornava a augmentar distàncies; al 81′ Ari Forment se sumava al festival golejador; al 85′ Laura Sesé signava el sisè i al 86′, Carla Panisello rematava la feina per les santcugatenques. Al 89′, el Martinenc anotaria l’intrascendent darrer gol de la tarda des del punt de penal.

Ara, el SantCu Femení se situa en 5ª posició a Preferent amb 33 punts. Diumenge 10 de març, a les 18h, visita a camp del Pontenc, 13è classificat amb 22 punts.