Diumenge a la tarda acostuma ser el moment de més relaxament de la setmana. Ja s’ha gaudit dels dies de festa, s’ha aprofitat per desconnectar de la voràgine de la feina, i normalment es passa al sofà veient qualsevol cosa a la televisió. Aquest diumenge, la pel·lícula sens dubte té com a protagonista el Sant Cugat F.C. i els seus dos Primers Equips.

El Masculí visita a les 16:30h el camp del Tàrrega en un duel vital pels d’Eric Chalamanch per recuperar el camí de la victòria i agafar aire respecte la part baixa de la taula. Els santcugatencs sumen 2 punts dels últims 15, havent-se enfrontat contra els tres primers classificats, i l’empat de la setmana passada contra el San Mauro ha donat ales a l’equip, que vol recuperar sensacions en un desplaçament on la temporada passada es va completar un partit molt rodó (victòria 1 – 3), i davant un conjunt que només ha guanyat 1 dels últims 12 partits (no venç des de la jornada 8).

‘Chala’ dóna instruccions durant el duel contra Artesa de Segre // Sant Cugat F.C.

A més, endur-se els tres punts de tornada cap a Sant Cugat tindria doble valor: allunyar-se de la zona de descens, i agafar distància precisament amb un equip que es troba en aquesta lluita per no baixar a Segona Catalana.

Ser el SantCu
L’única manera d’afrontar aquest duel, per ‘Chala’, és “aprofitant l’energia que ens ha donat l’empat contra el líder i el magnífic partit que vam fer per treure els tres punts a terres lleidatanes”. Cos tècnic i jugadors són conscients que “només val la victòria en un enfrontament que pels locals és una final”. Per això, el Míster espera un duel “intens, amb moltes disputes individuals i una pressió alta que hem de saber gestionar i superar”. D’aquesta manera, i “sent intensos i sòlids durant els 90 minuts, i aprofitant les ocasions de gol que sorgeixin, els tres punts vindran de tornada amb nosaltres”.

El SantCu Masculí és 11è a la classificació amb 21 punts, mentre el Tàrrega ocupa la 14ª i avantpenúltima plaça amb 16 punts.


El Femení s’enfronta a les 18h a casa contra el Martinenc. Un partit a priori perfecte perquè les de Rubén Hurtado redrecin el rumb després de dues derrotes doloroses (contra Girona a casa i Levante las Planas ‘B’ a domicili), que les han allunyat a nivell de punts de les posicions que permeten lluitar per l’ascens.

Les vermell-i-negres voldran aconseguir la segona victòria com a locals de l’era Hurtado i retrobar-se amb sensacions i amb un bon nivell de joc, com el que es va exhibir contra el Girona tot i la derrota a darrera hora. A més, al davant hi trobaran un conjunt barceloní que suma dues derrotes consecutives (com el SantCu) i que arribarà a la ZEM Jaume Tubau amb certa urgència per treure punts i no enfonsar-se en les posicions de cua de la classificació.

El SantCu celebra un gol contra el Cerdanyola // Sant Cugat F.C.

Reconnectar
El cos tècnic reconeix que les dues derrotes seguides “han deixat l’equip tocat anímicament”, i aquesta setmana el que estan fent és plantejar idees i entrenaments perquè les jugadores “recuperin la confiança i tornin a gaudir jugant a futbol”. Una aposta que vol tenir el seu resultat al partit amb “intensitat i aprofitant les possibles errades visitants en sortida de pilota” per generar ocasions i viure més a camp rival que no pas propi. La classificació del Martinenc, però, “no ens pot confondre perquè és un equip que et farà mal si et relaxes”.

El SantCu Femení és 6è a la classificació de Preferent amb 30 punts, mentre el Martinenc ocupa la 15ª i avantpenúltima posició amb 17 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat