Enfrontar-se als líders de les respectives lligues és, sempre, com visitar al dentista. Saps que hi has d’anar, que ho passaràs malament, però és necessari i fins i tot en pots sortir beneficiat si fas les coses bé. Això és el que va estar a punt d’aconseguir el Primer Equip Masculí com a local, i el que no va poder fer el Femení en la seva visita a camp de les primeres classificades.

El SantCu Masculí va empatar (1 – 1) contra el San Mauro en un partit que va tenir ritme, ocasions de gol, intercanvi de domini de pilota i, sobretot, intensitat. Els d’Eric Chalamanch van empatar al descompte gràcies a un servei de cantonada (la importància de les jugades a pilota aturada!) però abans, al 90′, Guillem Benet havia fallat un penal. També els visitants haurien pogut sentenciar el duel, però es van topar amb bones intervencions del porter vermell-i-negre, Guillem Nadal, i una defensa sòlida local.

El gol dels de l’Anoia arribava al 68′ amb una bona jugada trenada que finalitzava el davanter després de regatejar Nadal. I al 94′, Àngel Pomar s’enlairava a la frontal de l’àrea petita rival per rematar al primer pal un servei de cantonada, creuar la pilota i enviar-la al fons de la xarxa. Abans del xiulet final, el SantCu fins i tot tindria una última acció on es reclamaria penal del porter.

Amb aquest resultat, el Masculí manté l’11ª posició amb 21 punts, a un de distància de la zona de descens a Segona Catalana. Aquest diumenge 3 de març, a les 16h, visita a un dels rivals directes, el Tàrrega.


El Femení va patir una dura derrota (6 – 1) a camp del Levante las Planas ‘B’. Un partit on les santcugatenques van aguantar amb vida 55 minuts, però no van poder aturar la tempesta futbolística de les locals, que van demostrar perquè son líders destacades i no han perdut, encara, cap partit en 20 jornades de Preferent Femení.

Els gols van arribar al 13′ i al 18′ de partit per a les locals. Un doble avantatge que penalitzava i molt el pla de partit de les de Rubén Hurtado, que veien com qualsevol petita errada de concentració provocava una acció de perill a l’àrea pròpia. Després del descans, el Levante va sortir amb energies reforçades i abans del quart d’hora havien situat el 0 – 5 al marcador al 48′, al 54′ i al 58′. Eli Romero faria el gol de l’honor vermell-i-negre al 71′, i les locals tancarien el resultat al 88′ de partit.

Amb aquest resultat, el Femení segueix en 6ª posició amb 30 punts. Diumenge 3 de març, a les 18h, partit a la ZEM Jaume Tubau contra el Martinenc, que lluita pel descens en 15ª plaça amb 17 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat