Nou cap de setmana de futbol pel SantCu, i una jornada complicada i apassionant pels nostres Primers Equips, doncs tots dos s’enfronten als líders de la classificació de Primera Catalana i Preferent respectivament.

El Masculí obrirà foc dissabte, a les 17:30h a casa contra el San Mauro. Un partit marcat per la necessitat vermell-i-negra de sumar punts i allunyar-se de la zona baixa de la taula, i amb l’objectiu de fer-se forts a casa per parar els peus a un rival que, a dia d’avui, és el màxim golejador i el menys golejat de la categoria.

Els de l’Anoia venen de perdre el seu primer partit de 2024, mentre els santcugatencs van patir una desfeta dolorosa a camp del Sant Joan de Montcada (4 – 2) després d’avançar-se al marcador a l’inici de partit. En tot cas, el San Mauro és un equip que on més punts s’ha deixat és precisament com a visitant, i això els de ‘Chala’ ho voldran aprofitar.

Tornar a ser el SantCu
El pla de partit passa, segons el Míster, per “recuperar l’esperit d’equip, ser molt forts, estar units i treballar durant tot el partit”. La plantilla sap que “serà un partit difícil i que hi ha necessitats, però si aprofitem les ocasions que tinguem, podrem sumar els 3 punts”. Sobre el rival, Eric Chalamanch reconeix que “és un molt bon equip, que domina moltes facetes del joc, però a qui li podem fer mal si juguem al nostre nivell”. El tècnic demana a l’afició que “acompanyi la plantilla i animi, perquè quan el Tubau ressona, tot és molt més fàcil”.

El SantCu Masculí és 11è a la classificació amb 20 punts, mentre el San Mauro és líder amb 39 punts.


El Femení visita diumenge, a les 17:30h, el camp del Levante las Planas ‘B’. La sortida més complicada de la temporada, sens dubte, davant l’únic equip de la categoria que es manté invicte després de 18 jornades de competició (17 victòries i 1 empat).

Les de Rubén Hurtado venen de perdre a casa contra el Girona (0 – 1) en un partit disputat, vistós i ple d’ocasions de gol que es va decantar finalment per a les visitants. El resum el podeu veure al web de cugat.cat.

Tot i això, la línia de joc és positiva, i les conclusions post derrota han fet créixer l’equip. Amb això i amb la capacitat de treball i sacrifici de les jugadores, el cos tècnic confia plantar cara a camp de les líders i intentar, com a mínim, arribar amb opcions al tram final de partit.

Competir 
I és que l’objectiu d’aquesta setmana, pel tècnic del Femení, no és altre que “posar les coses difícils al Levante”. És conscient que “és un equip que penalitza molt els errors, que durant tot el partit busca situacions de joc directe amb les davanteres i que el ritme de partit serà alt”. Per això, Rubén pensa en “aconseguir tenir la pilota i traslladar-la a la zona central del camp, on tindrem opcions de tenir superioritat numèrica”. Amb aquesta fórmula i la concentració “màxima”, el Míster és positiu i creu que es pot oferir un bon rendiment diumenge a la tarda.

El SantCu Femení és 6è a la taula amb 30 punts, mentre el Levante las Planas ‘B’ lidera la classificació amb 52 punts (a 9 de distància del 2n).

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat