Una vegada Carnestoltes ja ha passat, és moment de guardar les disfresses per posar-se el ‘mono’ de treball, i és que els dos Primers Equips del SantCu s’enfronten no només a dos rivals de la part alta de la classificació, sinó a dos conjunts que obliguen els rivals a suar de valent si volen treure algun punt.

El Masculí visita, dissabte a les 20h, el camp del Sant Joan de Montcada. Un duel on els vermell-i-negres tenen la ferma intenció de posar punt i final a la mala dinàmica dels tres últims partits, i fer-ho davant d’un dels locals més durs de batre. Els de Montcada tindran urgència per endur-se els tres punts i evitar desenganxar-se de la lluita pel liderat del grup 2 de Primera Catalana, i això el SantCu ha de saber aprofitar-ho, tot i les característiques del camp. I és que el Mpal. de Can Sant Joan és dels més petits, sinó el que més, pel que fa a dimensions de terreny de joc.

Ara bé, els santcugatencs saben perfectament quin tipus de partit caldrà fer, ja que a la primera volta de campionat, els vallesans van endur-se la victòria del Tubau (1 – 2) a base de treball i sacrifici tot i jugar amb 2 homes menys.

L’equip, llest per l’enfrontament
La millor manera d’encarar l’enfrontament, segons el tècnic ‘Chala’, és clara: “ser conscients de què ens trobarem, estar completament concentrats durant els 90 minuts i jugar de tu a tu”. El Míster i la plantilla saben que “és un camp on qualsevol acció pot convertir-se en ocasió de gol, per això hem de saber patir i aprofitar els moments de domini que hi hagi”. A més, la jornada pot ser bona, segons Eric Chalamanch, per “esvair qualsevol dubte al voltant de l’equip, veure’ns guanyadors contra un dels favorits a l’ascens, i recuperar l’optimisme i la confiança”. De fet, ‘Chala’ assegura que “l’equip està treballant a un nivell molt alt entre setmana, i ara toca demostrar-ho amb els 3 punts en joc”.

El SantCu Masculí és 11è a la taula amb 20 punts, els mateixos que el primer equip que marca el descens a Segona Catalana. El Sant Joan de Montcada ocupa la 3ª posició amb 31 punts.


El Femení rep diumenge, a les 18:15h, el Girona a la ZEM Jaume Tubau. Un partit que ja és pràcticament un clàssic de la Preferent Femenina, i que sempre ofereix bon joc i molts gols als espectadors. I el SantCu ho vol aprofitar per seguir demostrant que com a local és molt difícil de guanyar, i per acostar-se a les posicions capdavanteres de la classificació.

Per la seva part, les gironines (com el Primer Equip Masculí) son l’equip de moda i encadenen una ratxa d’11 jornades sense perdre, amb 9 victòries i 2 empats. De fet, en tota la lliga només ha perdut tres partits, i un d’ells va ser a la 2ª jornada contra les vermell-i-negres (1 – 2).

Acció del Girona – Sant Cugat disputat a Montilivi // Sant Cugat F.C.

L’equip, a per totes
Després de la golejada prèvia a Carnestoltes a camp del cuer, les de Rubén Hurtado tornen a la realitat competitiva. El Míster té clar que “ens vindran a pressionar a dalt, dificultant la nostra sortida de pilota”. Tot i això, el pla de partit del SantCu no variarà, i es voldrà ser protagonista amb la pilota, i fer bo el que passa als entrenaments, on Hurtado assegura que “cada vegada tenim més eines per dominar més escenaris durant el joc, i cada cop som més completes com a família”. Per això, la predicció del tècnic és engrescadora: “serà un partit molt guapo”.

El SantCu Femení és 5è a la classificació amb 30 punts, mentre el Girona ocupa la 3ª plaça amb 38 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat