Cara i creu pels Primers Equips vermell-i-negres aquest cap de setmana. El Masculí va competir bé davant un dels millors equips de Primera Catalana però no va aconseguir puntuar, mentre el Femení va guanyar i golejar a la Fundació Futbol Badalona en un resultat històric.

El SantCu Femení va imposar-se 0 – 13 a camp de la F.F. Badalona. Un partit on les de Rubén Hurtado tenien un triple objectiu: endur-se els tres punts, gaudir del joc i deixar la porteria a 0. Com es diria en l’argot més juvenil, Triple Check per les santcugatenques.

El partit no podia començar de millor manera amb el gol al minut 2 de Cris Albella. Al 13′, Laura Sesé feia el primer del seu compte particular, al 25′ era Eli Romero qui se sumava a la festa, i dos minuts després, al 27′, Sesé feia el seu segon gol. La primera meitat acabaria amb un 0 – 6 després d’un doblet molt ràpid de Lu Cirami. A la segona meitat, el SantCu no abaixaria el pistó, i se celebrarien set gols més. Ari Forment anotava al 50′, Nahia al 54′ i Carla Panisello al 57′. Dos minuts més tard, al 59′, Sesé completava el seu hat trick, i Ari Forment faria el mateix fent dos gols més al 68′ i al 84′ de partit. Tancaria el marcador Lu Cirami al 88′, i de retruc completava també la seva tripleta de gols.

Amb aquest resultat, el SantCu Femení es manté en 5ª posició a Preferent amb 30 punts. La propera  jornada, diumenge a les 16h partidàs al Tubau contra el Girona, 3r amb 38 punts.


El SantCu Masculí va caure 1 – 3 contra el Martinenc en un duel amb molta intensitat, disputes individuals i protagonisme absolut per a les accions a pilota aturada. Visitava la ZEM Jaume Tubau un dels clars aspirants a l’ascens a Lliga Elit i va deixar clar perquè és un dels favorits a endur-se el campionat del grup 2 de Primera Catalana, tot i que els santcugatencs van competir fins al final i van tenir opcions de rascar, com a mínim, l’empat.

Imatge del partit vs Martinenc // cugat.cat

El partit va arrencar amb ocasions a àrea i àrea, però van ser els locals qui van colpejar primer. Al 10′, Saro avançava els barcelonins en una rematada a boca de gol a la sortida d’un servei de cantonada. El SantCu, però, va refer-se aviat i al 17′, centrada mil·limètrica perquè Paredes fes, de cap, l’empat a 1. L’alegria duraria poc, perquè al minut 28, una altra vegada a la sortida d’un córner el Martinenc tornava a avançar-se al marcador, amb mateix protagonista. A la segona meitat, els vermell-i-negres ho intentarien però sense encert de cara a porteria. Al 85′, els visitants sentenciaven amb un golàs de falta per tot l’escaire.

Amb aquest resultat, el SantCu Masculí baixa a l’11ª posició de la taula amb 20 punts, i es queda una posició per sobre de les places de descens a Segona Catalana. La propera jornada, visita a un dels camps més calents de la categoria. Dissabte, a les 18h, partit a camp del Sant Joan de Montacada, 3r classificat amb 31 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat