Cap de setmana d’oportunitats pels bucs insígnia del Sant Cugat F.C. en una jornada on s’enfrontaran a rivals que viuen situacions completament contraposades.

El Primer Equip Masculí rep dissabte, a les 17:30h, al Martinenc. Un partit que es podrà veure en directe per FCF.TV, el canal de televisió oficial de la Federació Catalana de Futbol.

Un duel a la ZEM Jaume Tubau que servirà per marcar el llistó de joc i rendiment del SantCu, ja que al davant hi serà un dels màxims aspirants a l’ascens a Lliga Elit. Els barcelonins, per entitat, per noms i per pressupost son un equip fet i pensat amb l’únic objectiu de pujar de categoria, i això els fa un dels rivals més difícils d’enfrontar. Els santcugatencs arriben al partit amb l’espina clavada de l’empat sense gols contra el Joanenc, i amb la ferma intenció de venjar-se futbolísticament de la visita al Municipal del Guinardó a la 2ª jornada de lliga.

Traduir joc en gols
Si una missió té la plantilla vermell-i-negra per aquest cap de setmana és la de demostrar efectivitat de cara a porteria. I més davant un equip que Eric Chalamanch qualifica “dels millors de tota la Primera Catalana”. El tècnic santcugatenc creu que seran 90 minuts on l’equip “ha d’aconseguir dominar la pilota i imposar el pla de partit que volem”, combinat amb “bon posicionament defensiu, estar lluny de la nostra àrea i sobretot tenir capacitat per igualar en intensitat tots els duels individuals”. Per fer-ho, caldrà estar “molt concentrat en cada acció de partit”, segons ‘Chala’, que recorda que a l’anada, el Martinenc “va fer molt mal amb molt poques ocasions, i això ho hem d’intentar replicar ara com a locals”.

El SantCu Masculí és 9è a la classificació amb 20 punts. El Martinenc és 2n amb 32 punts.


El SantCu Femení visita, diumenge a les 18h, el camp de la Fundació Futbol Badalona. Un partit que ha de servir per recuperar confiances i per consolidar la proposta futbolística de Rubén Hurtado i el seu cos tècnic, ja que s’enfronten al cuer de la categoria, que no ha sumat encara cap punt i tampoc no ha marcat cap gol a favor.

Les santcugatenques enceten la segona volta de campionat amb la intenció de refer-se de la derrota en l’últim desplaçament a camp del Reus, i amb ganes de guanyar el primer partit lluny del Tubau en aquesta ‘Era Hurtado’. Un escenari a priori ideal.

Rubén Hurtado, durant el partits vs Cerdanyola // Sant Cugat F.C.

Evitar excessos de confiança
El principal objectiu d’aquest partit, més enllà dels tres punts, és “no abaixar el pistó en cap moment”, diu el Míster. “Estem treballant bé, intentant guanyar to físic, i de mica en mica construïm les bases de l’equip que volem ser, però no podem caure en el pensament que guanyarem sense esforçar-nos”. Un objectiu més secundari però alhora important és “mantenir la porteria a zero”, quelcom que el SantCu només ha aconseguit en dues ocasions aquesta temporada, l’última a la jornada 4, en la victòria per 0 – 3 precisament a camp del Martinenc. Les dimensions del camp també serviran l’equip “per millorar el joc en terrenys grans, mirant de ser menys verticals i dominar més la possessió en distàncies curtes”.

El SantCu Femení ocupa la 5ª posició de Preferent amb 27 punts. La Fundació Futbol Badalona és a la 17ª i última plaça amb 0 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat