Llorenç Santasusagna és el nou President del Sant Cugat F.C.

La candidatura de Santasusagna ha estat l’única que s’ha presentat al llarg dels 12 dies de termini electoral per presentar projectes per optar a la presidència de l’entitat. Una vegada ha finalitzat la finestra per formalitzar candidatures a les Oficines del Club, la Junta Electoral ha proclamat Llorenç Santasusagna com a President, amb un mandat que durarà fins febrer de 2028.

Un projecte continuista
En declaracions als mitjans del club, Santasusagna assegura que “és un plaer i un honor continuar al capdavant d’aquest gran club. Treballar pel Sant Cugat és una passió. Estic molt content”. El President afegeix que “mantenim la il·lusió del primer dia, i sumem l’experiència acumulada durant tots aquests anys de mandat”.

Llorenç Santasusagna, a la graderia de la ZEM Jaume Tubau // Sant Cugat F.C.

Aquest serà el cinquè mandat consecutiu de Santasusagna al capdavant del Sant Cugat F.C. després que arribés a la presidència l’any 2008. L’equip directiu que l’acompanyarà estarà format per un total d’11 membres:

 • Llorenç Santasusagna Pons – President
 • Miquel Garcia Roca – Secretari General
 • Robert Herms Mestre – Tresorer
 • Javier Garcia Soler – Vicepresident
 • Mònica Sanz Moreno – Vicepresidenta
 • Martin Fernández Pantaleón – Àrea Esportiva Futbol Masculí
 • Maria Carmen Torres Lameira – Àrea Esportiva Futbol Femení
 • Domènec Flotats Pedro – Àrea Ètica i Valors
 • Elisenda Atar Piñeiro – Àrea Social i Màrqueting
 • Albert Mendoza Rodríguez – Àrea Relacions Institucionals
 • Lourdes Nache Santacreu – Àrea Comunicació i Formació

El Sant Cugat F.C. agraeix a tots els socis i membres de la família vermell-i-negra la participació, les propostes realitzades i l’interès per seguir fent créixer el club en el dia a dia.

Els propers dies, el club farà una fotografia de família amb tots els membres de la Junta, i mantindrà una reunió amb les autoritats de la ciutat. El primer acte oficial com a nou President serà la presència al partit d’aquest dissabte del Primer Equip Mascuí contra el Martinenc.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat