Cap de setmana de sotracs pels Primers Equips del Sant Cugat F.C.

El Masculí no va poder passar de l’empat 0 – 0 en la seva visita al Joanenc. Un partit marcat per la igualtat i per la poca quantitat d’ocasions a una i altra porteria. Els d’Eric Chalamanch ho van intentar fins al final en el primer partit de la segona volta del campionat, però els bagencs van demostrar per què son un dels equips més forts com a locals, i el duel va acabar amb repartiment de punts (insuficient) per tots dos conjunts.

Amb aquest empat, el SantCu Masculí es manté en la 9a posició amb 20 punts. La propera jornada, dissabte a les 17:30h els vermell-i-negres reben al Tubau un dels ferms candidats a l’ascens a Lliga Elit, el Martinenc, 2n amb 32 punts.


El Femení va caure derrotat 1 – 0 a camp del Reus. Un duel també molt igualat, i on els petits detalls i l’efectivitat de les locals van decantar la balança del partit. Les de Rubén Hurtado van tenir la pilota i van saber adaptar-se a les característiques del terreny de joc, però una acció ofensiva ben trenada de les reusenques al 55′ va acabar amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria defensada per Houda.

Amb aquest resultat, el SantCu Femení tanca la primera volta de campionat a Preferent en 5ª posició amb 27 punts. El proper partit, diumenge a les 18h contra la Fundació Futbol Badalona, cuer amb 0 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat