Cap de setmana on els dos Primers Equips del Sant Cugat disputaran els seus partits fora de la ZEM Jaume Tubau, i ho faran visitant equips de la zona mitja baixa de les respectives classificacions.

Dissabte a les 16h, el SantCu Masculí enceta la segona volta de campionat a camp del Joanenc. Un duel on els vermell-i-negres voldran treure’s l’espina de la derrota en el temps afegit del partit contra el Castellar, i traduir en una victòria el bon nivell de joc que fa setmanes que ofereix el conjunt d’Eric Chalamanch.

Al partit d’anada, el Sant Cugat va imposar-se per 3 – 1 en l’estrena de la Primera Catalana al Tubau. Ara, visita al Mpal. de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) per enfrontar-se a un conjunt que les 4 victòries que acumula aquesta temporada les ha sumat, precisament, com a local.

L’equip, llest per demostrar
El cos tècnic del SantCu ha preparat aquest partit amb una consigna clara: “seguir mostrant la identitat com a equip, que cada vegada la tenim més definida”, diu ‘Chala’. El Míster és autocrític i assegura que “la primera volta de campionat ha sigut insuficient i lluny dels resultats que volem i que s’esperen de nosaltres”, per tant “la meta és millorar sensiblement”. El primer repte, a un “camp molt complicat, on el rival és molt fort i on necessitarem ser molt efectius en les poques ocasions que ens permetin tenir, però sobretot ser precisos i atents per evitar transicions dels locals”. Això obliga l’equip, explica Chalamanch, a “estar molt connectat al partit durant els més de 90 minuts”.

El SantCu Masculí enceta la segona volta en 9ª posició amb 19 punts, mentre el Joanenc ocupa la 14ª i avantpenúltima plaça amb 14 punts.


El SantCu Femení tanca la primera volta de Preferent diumenge, a les 12h, a camp del Reus. Un partit complicat i especial a parts iguals, i és que es disputarà a l’Estadi Municipal, escenari habitual del Reus Masculí de la Tercera Federació.

Imatge del Reus en un partit disputat al Mpal. // Reus Femení

Un camp de gespa natural i dimensions molt superiors a les de la ZEM Jaume Tubau, però que poden beneficiar i molt l’estil de joc de les santcugatenques, permetent-les dominar més la pilota i generar espais en l’entramat defensiu rival. A més, les de Rubén Hurtado voldran tornar a vèncer fora de casa després de la derrota per la mínima a camp del Porqueres, en l’estrena del nou entrenador a la banqueta santcugatenca.

Tenir la pilota, clau de volta
El Sant Cugat afronta aquest partit amb algunes incerteses sobre què es trobarà sobre la gespa del Mpal. de Reus, però amb “les idees de joc molt clares”. El Míster i el cos tècnic han focalitzat els entrenaments a “ser protagonistes amb la pilota, dominar el joc i minimitzar la seva capacitat per associar-se”. Rubén explica que “les locals son un grup fet, que va ascendir l’any passat amb el mateix bloc i això els hi dóna un plus a l’hora de competir”. Per això, l’entrenador vermell-i-negra preveu un partit “igualat, i on haurem de saber llegir els moments per pressionar alt i per replegar-nos una mica més i tancar espais interiors”. En qualsevol cas, l’objectiu principal és ben clar: guanyar i tancar la primera volta amb les millors sensacions possibles.

El SantCu Femení és 5è a la taula amb 27 punts, mentre el Reus ocupa la 10ª posició amb 18 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat