Cap de setmana de victòria i derrota pels Primers Equips del SantCu, en dos partits completament oposats pel que fa a ritme de joc, domini i marcador.

El Masculí va caure per 2 – 1 contra el Castellar del Vallès. Un gol dels locals a l’afegit va enviar a la paperera la bona feina que durant 90 minuts havien fet els de ‘Chala’, capaços de refer-se d’un gol en pròpia porteria. El futbol, a vegades, és molt injust, i això és el que va succeir dissabte a la tarda al Municipal de Castellar. Al 25′ de partit, el capità del SantCu, Marc Arnau feia una passada al porter ‘Tati’, amb la mala fortuna que ho va fer sense mirar i en direcció a porteria, quan el seu company estava fora dels tres pals, i la pilota acabava al fons de la xarxa. Els vermell-i-negres empatarien abans del descans, al 37′, amb un gol de penal de Guillem Benet.

La segona part seria molt igualada, amb ocasions per tots dos equips, però tot es decidiria a l’afegit. Primer, la tripleta arbitral va anul·lar un gol al Sant Cugat en una decisió que va indignar els visitants i l’afició que animava des de les graderies. I immediatament després, en ple últim alè del duel, gol dels locals per fer esclatar de joia els seguidors del Castellar.

Amb aquest resultat, el SantCu Masculí tanca la primera volta de competició a a la 9ª posició amb 19 punts. Dissabte, a les 16h, visita el camp del Joanenc, 14è a la taula amb 14 punts.


El Femení va endur-se per 4 – 2 el derbi contra el Cerdanyola del Vallès. Un duel on les de Rubén Hurtado van mostrar un nivell molt alt de compromís, de intel·ligència tàctica i d’efectivitat de cara a porteria.

El debut com a local del nou entrenador vermell-i-negre no podia ser millor. El pla de partit va arrencar amb la intenció de dominar la pilota però, veient que les rivals també tenien un alt nivell tècnic però que cometien moltes errades innecessàries, Rubén i el seu cos tècnic van canviar els plans i optar per dominar a partir de la pressió alta a camp contrari. Matís que sorgiria efecte immediatament, ja que just abans del descans, dues recuperacions ràpides van acabar amb gols d’Eli Romero (12 ja aquesta temporada) i d‘Emile per marxar a vestidors amb un 2 – 0 tranquilitzador.

La segona meitat transcorreria pel mateix camí, i abans de la hora de partit el SantCu deixava el duel sentenciat amb dos nous gols de Laura Sesé i Ari Forment. Els darrers minuts serien per descansar cames i abaixar una mica la intensitat, fet que permetria les visitants escurçar distàncies per partida doble, al 77′ i al 82′, però sense fer perillar en cap moment la victòria santcugatenca.

Ara, el SantCu Femení escala a la 5ª posició de la Preferent Femenina amb 26 punts. Diumenge, tanca la primera volta visitant a les 12h el Reus, 1oè amb 18 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat