El Primer Equip Masculí va arrencar el 2024 donant un cop de puny sobre la taula amb un contundent 4 – 0 contra l’Artesa de Segre.

‘Chala’ ja havia avisat a la prèvia del partit que l’equip arribava amb les piles carregades a l’inici de l’any, i amb l’objectiu de regalar a l’afició del SantCu futbol, gols i victòries. I el partit no podria haver començat de la millor manera.

Al 3′, Martí Garcia rebia una passada des del vèrtex de l’àrea i, des de 25 metres, engaltava un xut amb l’exterior al pal llarg del porter visitant, que no pot fer-hi absolutament res. Des d’aleshores i fins al final del partit, el domini santcugatenc va ser clar, però calia refermar-lo amb avantatge al marcador. Al 36′, Chadi recollia dins l’àrea petita una refús del porter en un servei de cantonada per fer el seu primer gol amb el Primer Equip (la temporada anterior era jugador del Filial).

Celebració del gol de Chadi // Sant Cugat F.C.

La dinàmica del partit no canviaria a la segona meitat, amb un Sant Cugat decidit a no abaixar el peu de l’accelerador i un Artesa que no aconseguia arribar a la porteria local. Al 55′, rematada de Guillem Benet que refusa el porter i, al punt de penal, Ariel Paredes l’envia de primeres al fons de la xarxa. Amb el 3 – 0 l’equip tampoc no es conformaria, i al 77′ es rubricaria el marcador final amb un cop de cap de Guillem Benet des de l’àrea petita després d’una gran centrada de Carlos Serón des de línia de fons.

Tres punts vitals per encarar la segona meitat de temporada amb il·lusió i convenciment que l’equip té armes per lluitar per les posicions capdavanteres de la Primera Catalana. A més, el Sant Cugat suma dues victòries consecutives per primera vegada.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J14 // FCF.cat

Ara, el SantCu Masculí se situa a la 8ª posició amb 19 punts. Dissabte 20 de gener, a les 17h, visita el camp del Castellar del Vallès, 5è amb 22 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat