Ja tenim aquí el primer cap de setmana de competició oficial del 2024. Una jornada on el Primer Equip Femení descansa per obligacions de calendari a la Preferent Femenina, però en que el Primer Equip Masculí afronta un d’aquells partits que marcarà el rumb de la segona meitat de lliga.

Dissabte, a les 17:30h, duel a la ZEM Jaume Tubau contra l’Artesa de Segre. Enfrontament entre dos equips que viuen a la zona mitja baixa de la classificació del grup 2 de Primera Catalana. Mentre els visitants van tancar el 2023 amb quatre derrotes consecutives, sense cap gol a favor i encaixant-ne 11 en contra, el SantCu va sumar 7 dels últims 12 punts possibles.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J13 // FCF.cat

Els d’Eric Chalamanch tenen la missió de sumar tres punts vitals a casa per enganxar-se a la part alta de la taula i per esvair fantasmes d’una possible lluita pel descens. Per aconseguir-ho, l’equip no ha descansat aquest Nadal. ‘Chala’ i el seu staff han programat dues o més sessions d’entrenament setmanals, i s’han disputat tres partits amistosos, on els vermell-i-negres han sortit victoriosos a tots ells.

Objectiu: vèncer i convèncer
Com afronta el cos tècnic i la plantilla aquest partit? El Míster, ‘Chala’, té clar que “volem retrobar-nos amb la victòria al Jaume Tubau. Fa jornades que no guanyem a casa i volem fer aquest regal a la família SantCu“. Per aconseguir-ho, l’equip és conscient que s’enfronta a un rival “molt ordenat defensivament,  que treballa còmode a camp propi i comet poques errades. A més, tenen molt perill en accions de pilota aturada, així que caldrà estar ben atents per minimitzar riscos”. En atac, la fórmula és la de pràcticament sempre: “saber dominar el joc, intentar avançar-nos al marcador i, si ho aconseguim, fer-nos forts per mantenir l’avantatge“.

El SantCu Masculí és 9è a la classificació amb 16 punts, els mateixos que l’Artesa de Segre, que ocupa l’11ª posició.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat