Tanquem definitivament aquest 2023 i ho fem amb el somriure de la feina ben feta.

El Sant Cugat F.C. segueix creixent dia a dia com a un dels clubs referència de futbol base de tot Catalunya. Aquest estiu, tres jugadors han fitxat per equips com Real Betis o F.C. Barcelona, el Cadet A ha completat una temporada històrica classificant-se per jugar la Copa Catalunya i sent TOP4 de Divisió d’Honor (mentre aquesta nova temporada, l’equip segueix assolint noves fites), el Juvenil Femení competeix a la màxima categoria del futbol base Femení per primera vegada a la història, i els Primers Equips segueixen sent plantilles amb majoria de futbolistes #MadeInSantCugat.

A més, hem sigut pioners en tancar un acord de col·laboració amb l’equip de la Queens League, Aniquiladoras, i hem demostrat com de solidaris som amb l’Escola de Futbol Sant Cugat – Boulembou, que ha sigut notícia a molts mitjans de comunicació del país.

Això és el SantCu, una entitat esportiva i solidària, que vetlla per tothom qui en forma part. Brindem pel 2024!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat