Darrer diumenge de competició del 2023 que es va tancar amb una victòria i una derrota pels Primers Equips del Sant Cugat F.C.

El Masculí va golejar 0 – 4 a l’Alguaire en el partit més efectiu dels d’Eric Chalamanch. A la prèvia, el Míster vermell-i-negre ja avançava que la clau del duel seria aprofitar les ocasions de cara a porteria. Doncs bé, minut 6, primera arribada a l’àrea rival, i primer gol de Kilian Merino. Un 0 – 1 que posava les coses de cara pel SantCu, i que afiançava la idea de joc de l’equip. Al 39′, i després de resistir un parell de clares ocasions locals, Carlos Serón feia el 0 – 2 amb un xut sec des de la frontal. Les coses no canviarien gaire després del descans, amb els lleidatans intentant retallar distàncies al marcador, i els santcugatencs aconseguin rebutjar qualsevol acció de perill. A les acaballes del matx, al 87′, el lateral Serón signava el seu doblet particular amb un golàs per sentenciar el partit. I a les darreres jugades, Iván Paredes anotava el 0 – 4 definitiu en un contra atac.

Un duel que, a més, va servir per tornar a veure sobre els terrenys de joc a un dels jugadors icona d’aquest SantCu, Juan Pablo Sepúlveda. Un any després de trencar-se els lligaments creuats del genoll, el davanter va entrar al 88′ de partit per disputar els seus primeres minuts oficials. Enhorabona i bentornat, Juanpi!

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J13 // FCF.cat

Ara, el SantCu Masculí tanca el 2023 en 9ª posició amb 16 punts. La primera jornada de 2024 serà la 14ª de Primera Catalana, i es disputarà dissabte 12 de gener, a les 17:30h, a la ZEM Jaume Tubau contra l’Artesa de Segre (11è amb 16 punts).


El Primer Equip Femení va perdre 1 – 0 contra el Porqueres en un duel que no es va decidir fins als minuts finals.

Partit molt igualat on les de Rubén Hurtado van competir de tu a tu a camp del millor local de la Preferent, i que quan semblava que hi hauria un repartiment de punts, les locals van mostrar la seva efectivitat i van fer, al minut 83, l’1 – 0 definitiu.

Un duel, però, que deixa sensacions molt positives a les files vermell-i-negres. Especialment per la manera de competir i la capacitat d’adaptar-se a un nou sistema de joc en tan poc temps. De fet, el SantCu va tenir diverses ocasions molt clares durant el partit, algunes d’elles on el gol ja pràcticament es cantava a la banqueta visitant. Per això, des del cos tècnic consideren que tot i la derrota, el punt d’inici d’aquesta nova etapa és molt bo, i que pot marcar un abans i un després en la manera de jugar de les santcugatenques.

Classificació de Preferent Femenina, J14 // FCF.cat

El SantCu Femení tanca el 2023 en 6ª posició amb 24 punts. La primera jornada de 2024 serà la 15ª, on les vermell-i-negres tindran descans. El primer partit oficial de 2024 serà diumenge 21 de gener, a les 16h, a casa contra el Cerdanyola.