Darrer cap de setmana de competició del 2023, i l’acció vermell-i-negra que es concentrarà tota el diumenge a la tarda.

El Primer Equip Masculí visita, a les 16h, el camp de l’Alguaire. Un partit de la jornada 13 del grup 2 de Primera Catalana que enfrontarà els d’Eric Chalamanch amb el cuer de la competició, però un duel que no serà gens senzill. No només perquè és el desplaçament més llarg de la temporada (161km), sinó per les urgències d’un conjunt lleidatà que fa 10 jornades que no coneix la victòria. Per la seva part, el SantCu precisament l’últim partit que va guanyar va ser a fora contra la Pirinaica.

Mentalitat competitiva
‘Chala’ té molt clar que l’equip vol “acabar l’any amb victòria”. Per això, el Míster considera que “hem de mostrar el mateix esperit d’equip de les darreres jornades, que ens ha permès superar moments adversos”. Sumar els 3 punts a camp de l’Alguaire seria “una injecció de confiança i energia per encarar l’aturada de Nadal i el 2024 amb il·lusions intactes”. Ara bé, per aconseguir sortir victoriosos d’aquest duel farà falta “mentalitat guanyadora, saber patir i sobretot paciència i concentració amb pilota, i aprofitar les ocasions que tinguem de cara a porteria”.

El SantCu Masculí és 10è amb 13 punts, mentre l’Alguaire és 16è i últim classificat amb només 5 punts.


El Primer Equip Femení jugarà a les 16h a camp del Porqueres. Un desplaçament d’allò més complicat en el que serà el debut oficial de Rubén Hurtado a la banqueta santcugatenca.

Les vermell-i-negres s’enfronten a un rival que lluita acarnissadament pel liderat de la Preferent Femenina, i que des de la jornada 2 que no coneix la derrota, acumulant 9 victòries i 1 empat i sent l’únic equip juntament amb el Levante las Planas que ho ha guanyat tot com a local. Ara bé, les del Pla de l’Estany no competeixen des de fa un mes, entre l’aturada pel Pont i que havien descansat la jornada anterior. El SantCu, per la seva part, ve de perdre el darrer partit, però abans havia sumat dues victòries consecutives.

Rubén, preparat pel debut
El nou capità de la nau santcugatenca, Rubén, assegura que “les sensacions son molt bones en el dia a dia. Tenim una plantilla molt disposada a assimilar tots els detalls que plantegem des del cos tècnic, i estem fent passes endavant a cada entrenament”. Ara bé, el Míster té clar que “ara toca traslladar-ho tot plegat a la competició, i fent-ho en un enfrontament que serà molt complicat”. La recepta passa per “ser llestos sobre la gespa i en el pla de partit, aprofitar el que les jugadores ja saben fer i dominar els detalls per endur-nos un bon botí del camp del Porqueres”.

El SantCu Femení es 6è a la classificació amb 24 punts, mentre el Porqueres ocupa la 2ª posició amb 31 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat