Rubén Hurtado és el nou entrenador del Primer Equip Femení.

És l’escollit per capitanejar el vaixell d’un Femení que es troba a la part alta de la classificació de Preferent, i que des de fa tres jornades dirigia el coordinador de la secció de Futbol Femení, Tono Cadevall.

Rubén Hurtado és un vell conegut del SantCu. Fins la temporada 21-22 era l’entrenador del Filial Masculí, amb qui durant 3 temporades va batallar fins al final per aconseguir l’ascens a Segona Catalana. Després d’un any i mig de separar camins, Rubén torna a casa seva, ara per viure la seva primera experiència en futbol femení, i per agafar ni més ni menys que les regnes del Primer Equip santcugatenc.

Rubén arriba amb dos acompanyants: Jordi Mestres com a encarregat de seguir fil per randa la metodologia de treball, i que ja ha treballat anteriorment amb el Míster; i un segon entrenador que és un perfil 100% #MadeInSantCu: Arturo Rodríguez. El que fou jugador vermell-i-negre durant tota la seva carrera, és també entrenador, i durant les temporades 21-22 i 22-23 va ser 2n i 1r entrenador del Filial Femení.

Arturo Rodríguez, segon entrenador del Femení // Sant Cugat F.C.

Hurtado, il·lusionat
El nou entrenador santcugatenc assegura que “arribem amb les piles carregades, plens d’il·lusió i amb ganes d’encarar el repte de tornar a casa i fer-ho amb un repte totalment nou”. Rubén considera que “podem aportar idees fresques sobre la gespa, fer gaudir les futbolistes i adoptar una metodologia d’entrenament que permeti treure el màxim rendiment”. Explica que “tenir al costat una figura com l’Arturo és clau pel seu amplíssim coneixement de la plantilla. A moltes les ha tingut al Filial i sap com son, no només com a futbolistes sinó com a persones”.

La Junta Directiva i l’Àrea Esportiva consideren que Rubén és la persona indiciada per assumir aquest projecte “per les seves altes capacitats com a entrenador. És un perfil amb experiència, que coneix la casa de dalt a baix, amb un elevat grau de coneixements futbolístics, i un gran gestor humà de vestidor”. El coordinador de la secció femenina, Tono, assegura que “té el perfil idoni per portar el Primer Equip Femení” i reconeix que “feia anys que intentàvem captar-lo”.

Aquest dilluns, la plantilla ja va conèixer Rubén Hurtado i el nou cos tècnic. Diumenge, l’entrenador es va reunir amb les capitanes després del partit a la ZEM Jaume Tubau contra el Pallejà. El primer partit a la banqueta del Femení serà diumenge 17 de desembre, a les 16h, a la visita a camp del Porqueres.

El Sant Cugat F.C. desitja sort i encerts a Rubén en aquesta nova etapa com a membre del club.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat